Cumartesi, Ağustos 27, 2011

Bora Balcıoğlu, Silivri gençliği ile buluştu


Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, gerçekleştirdiği iftar programı ile Silivri gençliği ile buluşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.


Silivri Avolon restoranda gerçekleştirdiği iftar programı ile ilçe gençliği ile buluşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Balcıoğlu, “Düzenli olarak ilçemizin gençliği ile buluşup ilçe sporu için nelerin yapılabileceğini tartışacağız” dedi.


Avolon Restoranda verdiği iftar yemeğine CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, Özgür Mobilya’nın sahibi Uğur Özgür’de katıldı. Silivri Belediye’sinin Spordan Sorumlu Meclis Üyesi ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, iftar sonrasında yaptığı açıklamada; “Gençlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu program, hem iftar hem de Kadir Gecesi olması sebebi ile benim için önemli bir birliktelik oldu. Gece boyunca sportif anlamda yapılması acil olan gereksinimleri beraberce paylaştık. Düşüncem odur ki bu tip gençlik buluşmalarını bir program dahilinde düzenli olarak yapmak niyetindeyim. Bu akşamki program bunun ilki oldu, ikincisini ise bayramdan sonra yapmayı planlıyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...