Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Ayşekadın yeni takımına kavuşuyor

Edirne’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Ayşekadın Gençlerbirliği’nin Edirnespor Gençlik Kulübü adını almasının ardından yeniden 2. Amatör Lig’den başlayacak olan Ayşekadınspor kuruluyor. 

Ayşekadınspor’un  yeni oluşumunda Önder Özcan, Erkan Salcı, Nurullah  Işık, Sabri Yüksel, Serkan Bozkurt, Erkan Bodur ve Eski Başkanlarımızdan Selçuk Filoğlu isimleri bulunuyor.

Edirne futbolunun göz bebeği olan Ayşekadın semtinde bir grup sporsever bir araya gelerek Ayşekadınspor’u tekrar kuruyor. Ayşekadın Gençlerbirliği Spor Kulübü eski başkanı, Edirne ASKF İkinci Başkanı ve Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Önder Özcan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarda, “Ayşekadın Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün her zaman söylediğimiz gibi ilkeleri vardır. Bu ilkeler, Edirne’nin ismini taşıyan bir takımı üçüncü lige çıkarmaktır. Bilindiği gibi geçen sezon zor günlerin ardından Edirneli İş Adamı Hakan Sedefçi ve arkadaşları yapılan Olağan Genel Kurul'da Yönetimi devralıp, Ayşekadın Gençlerbirliği’ni, Edirnespor Genlik Kulübü olarak değiştirmişti. Başkan Hakan Sedefçi'de ilk Genel Kurul'da bir takım sözler vermişti. Hakan Sedefçi ile yaptığımız görüşmede, Ayşekadın semtinde kurulacak bir takıma ne söz verdiyse, her şeyi yerine getireceğini beyan etti” şeklinde konuştu. 

Kaynak:www.spor22.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...