Perşembe, Ağustos 25, 2011

Adapazarıspor iyi başladı

Kartepe’de kamp yapan Adapazarıspor ilk hazırlık maçını kazandı. İstanbul Süper Amatör Ligde yaptığı transferle adından söz ettiren Vefa ile özel bir maç yapan Adapazarıspor, sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olmakta kararlı olan Adapazarıspor, Kartepe’de kamp yapmaya devam ediyor. Kamp dahilinde önceki gün Vefaspor ile özel bir maç gerçekleştiren Mavi-Beyazlılar rahat bir oyun sonunda sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı. Maçın ardından yazarımız Cevdet Güngör’e konuşan Adapazarıspor Teknik Direktörü Hikmet Sevim takımın performansından memnun olduğunu söyledi. Sözlerine “Bizi lig’de görün” diye başlayan Sevim “Profesyonel takım gibi çalışıyoruz, emeğimizin karşılığını Şampiyon olarak almak istiyoruz ” dedi. Bu arada ilk maçı izleyen yöneticilerin nokta transfer yapmak için harekete geçtikleri öğrenildi. Geçtiğimiz sezon yapılan hataya düşmek istemeyen yönetimin nasıl transferler yapacakları merak ediliyor.

Adapazarıspor: 4-Vefaspor: 2
Hakem: Cevdet Güngör
Adapazarıspor: Serhat** Mustafa** İhsan**(Uğur**) Nizam** Mesut**(Fatih**) Yasin**(Yaşar**) Yusuf**(Yunus**) Cem** Sezer**(Okan**) Semih T.**(O. Salih**) Semih Ö.**(Berat**) Zülküf**
Antrenör: Hikmet Sevim
Vefaspor: Serkan** Tarık** Zihni** Volkan Sel** Volkan** Mehmet** Emrah** Yasin** (Ahmet**) Doğan** Hakan** Erdem**
Antrenör: Kamuran Gazi
Goller: Dk.15 Zülküf, Dk.50 Okan, Dk.70 Fatih, Dk.77 Berat (Adapazarıspor), Dk.60 Ahmet, Dk.62 Volkan (Vefaspor)

Bugün ve yarın maç var
Arife gününe kadar Kartepe’de bulunan Greenpark otelde kamp yapacak olan Adapazarıspor, özel maç serisini bugün ve yarında sürdürecek. Buna göre bugün saat 17.00’de Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek olan Mavi-Beyazlılar, yarın aynı saatte Tepecik takımı ile hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Hikmet Sevim, bu iki maçta oyuncularının performanslarını daha iyi izleme fırsatı bulacak.

Haber: Sinan Kolcu (www.spor54.net)

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...