Cuma, Temmuz 22, 2011

Yeni sezon Gazi Mahallesi için “Uğur’lu olacak”

2010-2011 sezonunda Gazi Mahallesispor’da gösterdikleri başarılı performans ile göz dolduran Uğur Esen ile Uğur Turan yeni sezon öncesi umut dolu mesaj verdiler.

Turuncu siyah’lı ekipte geçen sezon gösterdikleri performansla takıma önemli katkılar sağlayan ve sözleşmelerini 1 yıl daha uzatarak yuvada kalmanın mutluluğu yaşan Uğur Esen ile Uğur Turan, yeni sezon öncesi sitemize iddialı açıklamalarda bulundular. Gazi Mahallesi'nin başarılı iki Uğur’u, yeni sezonda kendilerini uzun ve zorlu bir maratonun beklediğini de belirttiler.

Bu sezon daha iyi olacağız.
Geçen sezon gösterdikleri başarıyla rakip takımların bu sene kendilerine karşı daha hevesli oynayacağını dile getiren Gazi Mahallesi’nin Uğur'ları, buna karşı kendilerinin de onlardan biraz daha hırslı oynayıp kazanmak isteyeceklerini ifade ederek, “2010-2011 sezonunu 3. sırada tamamladık ve başarılı sayılabilecek bir sezon geçirdik. İyi oynayıp kazandığımız maçlar da oldu, kaybettiğimiz maçlar da oldu. Ama artık bunları düşünmüyoruz. Sadece o maçlardan gerekli dersleri çıkardık. Dersimize iyi çalışıyoruz. Yeni sezonda Gazi Mahallesi’nin daha başarılı bir performans sergileyeceğini düşünüyoruz, çünkü iyi transferler yaptık, ayrıca kadromuzun çoğunluğu korundu. Bu bizim için çok önemli. Herkes birbirini iyi tanıyor ve tamamlıyor. Yeni Sezonda Gazi Mahallesispor’un, geride kalan sezondan daha başarılı olacağına inanıyoruz” dediler.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.