Perşembe, Temmuz 14, 2011

Ve Gültepe Özgençlik 1.Amatör Küme'de


İstanbul 2.Amatör Küme 10.Grupta şampiyon Söğütlüçeşme’nin ardından ikinciyi belirleyecek olan maçta Gültepe Özgençlik ile aynı puanda bulunan Bahçelievler spor karşı karşıya geldi.

İkili averajdaki üstünlüğü nedeniyle beraberlik maçtan önce konuk Gültepe Özgençlik üç kez yenik duruma düştüğü maçta son dakikalarda Aykut’un attığı golle 1.Amatör Kümeye yükselen ikinci takım oldu.



Bahçelievler Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip ilk yarıda 2-0 öne geçmesine rağmen bu fırsatı iyi kullanamadı. Devreyi 2-1 önde kapatan Bahçelievler Ceyhun’u durduramayınca ikinci yarıda skor 2-2 oldu. Bahçelievler penaltı golü ile bir kez daha öne geçip skoru 3-2 yapmasına rağmen yine galibiyeti koruyamadı. Ceyhun’u durdurmakta zorlanan Bahçelievler savunması skorun 3-3 olmasına engel olamadı.


Son dakikalarda bir kez daha öne geçen Bahçelievlerspor 4-3 öne geçtiği maçta son dakikada Aykut’un golüne engel olamayınca 1.Amatör rüyasını da başka bir bahara bırakmak zorunda kaldı. 4-4’lük sonuçla Gültepe Özgençlik rakibini ilk maçta yendiği için ikili averajla 2.Amatör Kümedeki ilk sezonunda Aziz Köprü yönetiminde 1.Amatör Kümeye yükselmeye hak kazandı.




Müsabaka sonunda saha dışında istenmeyen görüntüler yaşandı.
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan Gültepe Özgençlik spor Bahçelievler spor taraftarlarının tepkisi nedeniyle soyunma odasına gitmekte zorlandı. Emniyet güçlerinin yardımıyla araçlarına binen kırmızı beyazlılar polis eskortu eşliğinde stadı terk etmek zorunda kaldı. Bu arada Bahçelievler sınırlarından çıkışta kimliği belirsiz bir grubun Gültepe Özgençlik otobüsüne taşlı saldırıda bulunduğu, bu saldırı nedeniyle de araçta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.


HABER: YILMAZ AKTEPE
FOTO: FAİK KABAKOĞLU

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yorumumuzu gözlemci raporlar geldikten sonra bahçelievler spor kulübünün ne ceza alacağını gördükten sonra daha sağlıklı yapacağım(tabii federasyonda bu kulübe ceza verebilecek bir kurum varsa)bizler bu olayları önceden gördük ve il temsilciliğine gerekli girişimlerde bulunduk fakat kaale alınmadık.birde sahalardaki şiddeti bitirelim diyoruz.böyle kulüpleri eski diye kayırarakmı.kamuoyonun dikkatine sunuyorum... saygılarımla.

Adsız dedi ki...

ılk önce gültepe özgençlık sporu canı gönülden kutlarım bahçelı evler yönetımını kınyorum bır kışı harıç ıkıncı başkan emlakcı kusura bakma ısmınızı bılmıyorum ama adamgıbı adamsın dığerlerı bız sızı böylemı karşıladık yılların köklü kulübü yaxzık köklerınız çürüdü ama sız şımdı gültepeye gelın mız yıne sızlerı adam gıbı karşılarız çünkü bız gültepelıyız

Adsız dedi ki...

GÜLTEPE ÖZGENÇLİK SPOR CAMİASINI KUTLUYORUM.1.AMATÖR KÜMEDE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLER SELAM VE SAYGILARIMI SUNARIM. ZAFER KÖPRÜ

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...