Pazartesi, Temmuz 25, 2011

Ümraniye'den 'Sultan'lara layık prova!




SULTANBEYLİSPOR: 1 ÜMRANİYESPOR: 2
Bölgesel amatör Lig 11. Grup'ta geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak bu sezon 3. Lig'de oynamaya hak kazanan Ümraniyespor, geçen sezon son 7 haftada 2 beraberlik 5 mağlubiyet alarak İstanbul 1. Amatör Lig'e düşen Sultanbeylispor'un konuğu oldu. Sultanbeyli Belediye Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Ümraniyespor 2-1 kazandı.


Maçın 11.dakikasında Bulut un golü ile 1-0 öne geçen misafir takım Ümraniyespor'a evsahibi takım 18.dakikada Çetin'in kafa golü ile karşılık verdi. Ümraniyespor bu dakikadan sonra baskılı oynasa da aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.


İkinci yarının ortalarına doğru 2 takım da yedekte bekleyen oyuncularına şans verdi. 70.dakikada Ümraniyespor Ufuk'un golü ile öne geçti. Başka gol olmayınca maç 2-1 Ümraniyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Ümraniyespor'da revizyon
Ümraniyespor geçen sezondan kaleci Ercan, orta sahada Bulut ve Behmen forvette Bahadır dışında kadrosunu tamamen yeniledi. Evsahibi ekip ise yeni tansferler Alican, Mehmet göze ve alt yapıdan gelen gençleri ile parlak bir gelecek sinyali verdi. 


Sultanbeylispor yönetiminden yemek
Maç öncesi Sultanbeylispor sahaya "Ümraniyespor'a 3. Lig'de başarılar dileriz" pankartıyla çıkarak büyük jest yaptı. Ayrıca maç sonrasında ev sahibi ekip Sultan Köşk'te Ümraniyesporlu futbolcular,teknik heyet ve yönetime yemek verdi.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu sultanbeyli fazla uçmaya başladı

Adsız dedi ki...

Helal olsun sultanslara ıyı ısler basarıyo cok genc ve dınamık baskanları var yolun acık olsun sultanslar

Adsız dedi ki...

kendi kendinize reklam yapın durun aferin

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.