Perşembe, Temmuz 14, 2011

Milletimizin başı sağolsun

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Hasan Cevahir, Diyarbakır ili Silvan ilçesi kırsalındaki hain terör saldırısı sonucu 13 askerimizin şehit olması üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Diyarbakır’ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında bulunan ormanlık arazide arama tarama faaliyetinde bulunan askerlerimize, bölücü PKK’lı teröristler pusu kurup el bombası ve uzun namlulu silahlarla saldırmışlardır. Teröristlerin ormanlık alana attığı el bombalarından çıkan yangın ve PKK’lıların açtığı ilk ateşle 3 uzman erbaş, 10 er olmak üzere 13 asker şehit düşmüştür.

Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağ olsun.

Kağıthane Kulüpler Birliği

4 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Bu mübarek günde ŞEHİT olan kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Ailelerine başsağlığı diler geride kalanlara Cenabı ALLAH sabır ve sağlık ömür nasip etsin. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

Barbaros AKKOYUNLU dedi ki...

SUSKUNLUĞUN BEDELİ,ÇARESİZLİĞİN DİYETİDİR.
bedava ölüm bu kadar kolay olmamalı...
MUHAMMED NE OLUR BIRAKMA ELLERİNİ,KAPISINDA ANNESİ BEKLİYOR YOLLARINI GÖZLÜYOR.ŞEHİDİM YARALI CEYLANIM NE OLUR KAPATMA GÖZLERİNİ.

Adsız dedi ki...

ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ,EZAN SUSMAZ,mekanları cennet olsun,

Muzaffer ACAR

Adsız dedi ki...

Bayrak inmez vatan bölünmez.

O köpekler bunu böle bilsin aq coklrı bunu bılsn

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.