Salı, Temmuz 19, 2011

Tuzlaspor bu sezon daha iddialı


İstanbul Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz iki sezon taraftarlarının beklentilerine cevap veremeyen Tuzlaspor’da,  2011-2012 Futbol sezonu için yapılan hamleler takımın önceki yıllara oranla çok daha iyi ve iddialı olacağını göstetiyor.
Tuzlaspor yönetimi öncelikle takımın teknik sorumluluğunu UEFA A Diplomalı Köksal Terzi’ye verirken, yardımcı antrenör olarak Akın Kırçiçek, kaleci antrenörü olarak Ümit Sümer ile anlaşmaya vardı.

İç transferde geçtiğimiz yıl yararlı olduğu düşünülen futbolculardan Murat Töreyen, Murat Bahşi, Şeyhmuz duman, Erhan Taşova, Mehmet Demir, Kaan Karaltı ve Coşkun Aysan ile anlaşmaya varıldıdı. Alt yapıdan Yunus Emre, Fatih, Sedat, Emre A Takım kadrosuna dahil edildi.

Dış transferde ise Teknik Kadronun istekleri doğrultusunda; Ünal (Beyoğlu Yeniçarşı), İshak (Orhanlı), Mehmet ve Kamil (Çekmeköy), Mehmet Şanalmış (Kocaeli Sultan Orhan), Mehmet Yılmaz (Kartal Belediyespor), Tuncay (İdealtepe), Volkan (Çamlıca), Enes (Ümraniyespor), Burak (Feriköy), Yusuf Bingöl ve İdris (Darıca Kale), Mustafa Kaçmaz (Sancaktepe Belediyespor), Yusuf Türk (Yeniköy), Savaş (Avcılar Belediyespor), Ulaş (Maltepespor) ve Kıvanç (Avcılar Belediyespor) ile anlaşmaya varıldı.


1 Ağustos tarihinde kampa girecek olan Tuzlaspor antrenmanlarını kendi tesislerinde sürdürmekte.  Öte yandan geçtiğimiz günkü idmanda Kaan’ın doğum günü Brezilya usulü olarak yumurtalı ve unlu kutlandı.

Yerel Futbol Sitesi

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bu takım 3 yada 4. olur

Adsız dedi ki...

bu takım bu kadroylaysa eğer 4. bitiremez

Adsız dedi ki...

bütün yatanları almışlar.çekmeköyü batıran feriköyü batıran yeniköyü batıran ne kadar yatan topcu var transfer olmuş bir tuzlalı olarak memnun değilim transferlerden.tekaüt kaleci alınmış düşen yeniçarşı takımından çok yazık

kalecierol dedi ki...

tekaüt dediğin kaleci hangi takımlarda oynamış aç bi bak kardeş, ünal saygı duyalacak bir sporcudur tuzlayıda milan yapmayın sonuçta süperamatör de bir takım. ünal gibi kariyerli bir kaleci sizin takımıniza geliyorsa bundan gurur duymalısınız

Adsız dedi ki...

milanmi hahahaha
tuzla 3 yada 4 olur kume dusur takimi gel milani kat isin icine komikya

kerem dedi ki...

bu yorumları yazan bırıne tek sozum varrr sen kac tan mac ızledın futbol hakkında ne bılgın var bana onu sole transfer edılen ocoukların tff bır gecmısıne bakk dur ben yarıdmcı olım sana yusf dedıgn adam ayazagda 4 sene oynamıs kamıl ddgın adam 19 yasında prof olmus burak dedgın adam alt yapı fener hep kafa takımlarda oynamıss sımdı sana soruorum ey gerıekalıı hangı hızme t ne yazıosunnn

Adsız dedi ki...

Bırakalım bu tarz eleştirileride takımımıza adam gibi gönülden destek verelim. EN BÜYÜK TUZLASPOR.

Adsız dedi ki...

Burada sallayan arkadaş, başlığı okuyunca anlaman lazım.. 'Bu sezon daha iddialı' şampiyon olacağız ya da en iyi takıma sahibiz denmiyor. Sanırım, özel bir takıntı söz konusu!

Adsız dedi ki...

arkadaşlar en iyi transfer kaleye yapılmıştır. hem oyun içinde hemde saha dışında adam gibi adam ünal odabaş tam bir profesyonel her anlamıyla takıma katkısı büyük olur .

Adsız dedi ki...

stoper kıvanc ve kanat yusufta iyi transfer tuzla için ;)

Adsız dedi ki...

Darıca Kale takımından gelecek olan Yusuf Bingöl'ün işi olmamış. Beylerbeyi'nden Aytaç ile anlaşılmış.

Adsız dedi ki...

tuzlaspor transferlerinden kıvanc ve enes yararlı gerisi salla

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...