Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Sultangazi ve B. Kartaltepe’de şampiyonluk yaşadık, sıra Muratpaşaspor’da

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Muratpaşaspor ile anlaşan Ergin ile İsmet yeni sezon öncesi sitemize iddialı açıklamalarda bulundular.

2009-2010 sezonunda Sultangazispor, 2010-2011 sezonunda ise B. Kartaltepe forması giyerek şampiyonluk yaşayan ve takımlarının 1. Amatör Lig'den Süper Amatör Lige çıkmasında katkıları olan başarılı futbolcular Ergin ile ismet yeni sezonda mücadele edecekleri Bayrampaşa temsilcisi Muratpaşaspor’un da 1.Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e çıkmasına katkılarının olacağını söylediler.

Başarılı olmaya geldim.
Sırasi ile Altıntepsi, Kocasinan, K.Çekmece (profesyonel), Cankurtaran, Albayrak, Çıksalın, Sultançifliği, Sultangazi ve son olarak B. Kartaltepe forması giyen ve oynadığı takımlarda birçok şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Ergin Kalkan sitemize yaptığı açıklamada, Muratpaşaspor'a başarılı olmaya, burada da şampiyon olmaya geldim. Önümüzdeki sezon mutlaka şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunu için savaşacağım, elimden geleni yapacağım” dedi.


Gollerimi bundan sonra Muratpaşaspor için atacağım.
Muratpaşaspor’un yeni transferi İsmet Kamay, "Gollerimi Muratpaşaspor için atacağım. Burada takım arkadaşlarımla beraber iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum” dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...