Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Sertan ile Musa, Tepecik’li mi oluyor?




Sakaryaspor’un Bank Asya Birinci ligine çıkmasında büyük rol oynayan Sertan Sert ile yine geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'e çıkan Samsunspor’un kadrosunda yer alan başarılı oyuncu eski Tepecikspor’lu Musa Büyük’ün Tepecikspor’a kazandırılmaları adına görüşmelerin sürdüğü söylendi. 


Yeni sezonda kaliteli bir kadro oluşturmayı amaçlayan yeşil-beyazlıların tecrübeli ve takımı sırtlayacak isimlerin peşinde olduğu gözlenirken, kadronun istenilen seviyelere getirilmesi için çalışmaların devam ettiği gözleniyor. Sertan Sert ve Musa Büyük’ün isimleri Tepecikspor ile anılırken, bu iki oyuncunun Tepecikspor’a gelmesi bu camianın büyüklüğünü göstereceğini söyleyen Taraftarlar, bu iki güçlü ismin Tepecikspor’a büyük katkılar sunacağına inandıklarını dile getirdiler.



Aykut, yuvaya dönmek üzere
Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Tepecikspor’a Kiralık gelen Aykut Sevim için gerekli girişimler devam ediyor. Bir yıl daha yeşil-beyazlı formayı giymesi için bu oyuncu ile gerekli görüşmelerin yapıldığını söyleyen yöneticiler, yakın zamanda Aykut’u yeniden kiralık olarak renklerine dahil etmeyi amaçlıyor. 
Silivri Alibeyspor’un Altyapısında yetişen ve büyük umutlar vaat eden Aykut sevim için birçok 3. lig ve 2. Lig kulüplerinin devreye girmesi, sorun olarak gözüküyor. Aykut’un Tepecikspor’u tercih edeceğini söyleyen yöneticiler, zorla hiç kimseyi camialarında tutma gibi lükslerinin olamayacağını ifade ettiler. “Bizi isteyeni bizde isteriz” diyen Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Tepecikspor’u seven ve bu camianın başarısı için ter dökmek isteyen kaliteli isimleri yeşil-beyaz forma altında görmek kadar doğal bir istek olamayacağını söyledi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.