Çarşamba, Temmuz 20, 2011

Şampiyon Bahçeköyspor

Bahçeköy Spor Kulübü, 2. Amatör Küme, 11. Grupta, 2010-2011 futbol sezonunu şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıktı.

İkinci Amatör Küme, 11. Grupta mücadele eden Bahçeköy Spor, 12 takımlı grubunda şampiyon olarak, bir üst lig olan 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Mart 2011’in son haftalarında başlayan ve 4 ay süren lig boyunca, 22 maç oynayan Bahçeköy Spor, ligi 50 puanla şampiyon olarak tamamladı.


Kendi sahasındaki maçlarını, yeni açılan İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sahası’nda oynayan ve seyirci desteğini de arkasına alan Bahçeköyspor, 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Anlamlı ve hak edilerek kazanılmış bir başarı yakaladıklarını dile getiren Bahçeköy Spor Kulübü Başkanı Serdar Taşkınsoy, yaptığı açıklamada, “Çok zorlu bir grupta mücadele ettik ve çok iyi takımlara karşı oynadık. Başta sporcularımız ve hocalarımız yanı sıra yönetici arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız özverili çalışmanın ve emeğin karşılığını şampiyon olarak almamız bizi çok mutlu etti. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. 

Serdar Taşkınsoy, asıl işlerinin bundan sonra başladığını,  bir üst lig olan 1. Amatör Lig için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve aynı başarıyı orada da yakalamayı hedefledikleri söyledi. Sarıyer Bölgesi takımlarından olan Bahçeköyspor, 1985 yılında kuruldu. Çeşitli yaş gruplarında 114 lisanslı sporcuya sahip Bahçeköyspor, amatör branşlarda başarıyla mücadele ediyor.


YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...