Cuma, Temmuz 22, 2011

Organizasyon Takımı Kerkük Musalla ile berabere kaldı




MENAJER EROL ORGANİZASYON: 1 KERKÜK MUSALLA: 1
İstanbul'da kamp yapan Irak'ın Kerkük Musalla takımı, Menajer Erol Organizasyon Takımı'yla Feriköy'de özel bir maç yaptı. Mücadele 1-1 sona erdi.


Maça Organizasyon Takımı etkili başladı ve ilk dakikalardan itibaren üstünlüğü ele aldı. 5. dakikada Ünal'ın sağ taraftan yaptığı ortada Fatih güzel bir kafa vuruşuyla Organizasyon'u 1-0 öne geçirdi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının ardından  ikinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. İkinci yarıda daha etkili olan Kerkük Musalla, Ersin'in ayağından bir penaltı kaçırdı. Ersin'in vuruşunu kaleci Turgut çıkardı. 67'de sağ taraftan yapılan ortada Müslim güzel bir vuruşla skora denge geldi. Mücadele böyle sona erdi.


Karşılaşmaya yoğun ilgi vardı. Feriköyspor yöneticileri, Kuştepespor teknik heyeti ve yöneticileri, Mecidiyeköyspor Teknik Diretörü Mehmet Uğurluel mücadeleyi izleyenler arasındaydı. Kerkük Musalla'dan Ersan ve Müslim, Organizasyon'dan Emre, Eren, Fatih, Kaleciler Tuncay ve Turgut dikkat çekti.


Maç sonrası bir açıklama yapan Menajer Erol Özbek, "Organizasyonumuza katılan tüm oyuncularımıza teklifler var. Şu ana kadar 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig ve A2 takımlarına oyuncu verdik. Yerel Futbol'a da desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.


Iraklı yöneticiler de İstanbul'da gördükleri ilgi ve yakınlıktan çok memnun olduklarını dile getirdiler. Yeni sezona İstanbul'da hazırlanan Kerkük Spor Kulübü, futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerden oluşan kalabalık bir kafileyle 15 gündür burada kamp yapıyor. 


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

organizasyon takımı turuncu takım ise en fazla organizasyonlara devam eder

ADO Den Haag'lı Taraftar dedi ki...

Yanlış mı görüyorum yoksa organizasyon, feriköy u13 takımı forması mı giyiyor? :)
o forma turuncu diye giymeyi reddetmişti feriköy.
nasıl sığdınız olm o formalara?

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.