Perşembe, Temmuz 21, 2011

Kurtuluşspor'da Sarıuşak dönemi




Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Kurtuluşspor’da Haluk Metin’in istifasının ardından teknik direktörlüğe geçtiğimiz sezon Yenicepor’u çalıştıran Erdoğan Sarıuşak getirildi. 


Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kurtuluşspor Başkanı Ahmet Mestan, ”Kurtuluşspor yönetimi olarak, bizlerle daha önce 3 yıl çalışan Haluk Metin hocamız ve yardımcıları ile yollarımız ayrılmıştı. Yeni kurulan yönetimimizle birlikte yeni Teknik Direktör arayışlarımız sürmekteydi. Yapılan arayışlar neticesinde takımımızı 2015 hedefine taşıyacak, Erdoğan Sarıuşak hocamızla anlaşma kararı aldık. Yapılan görüşmeler neticesinde Kurtuluşspor’un hedeflerini taşıyacak ve bizim anlayışımıza uyan hoca ile anlaştık. Hocamızın daha önce Yenicespor’un başındaydı. Hocama görevi kabul ettiği için teşekkür ederim.  Alt yapı hocalarımızla daha önce anlaşmıştık, A takım hocasıyla anlaştıktan sonra hep birlikte toplu imza attırmak istedik. Bu akşam 4 hocamıza imza attırıyoruz. Görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Sarı-Kırmızılılar'ın çiçeği burnunda hocası Erdoğan Sarıuşak ise, “Bizleri bu camiaya layık gören yönetimi kuruluna teşekkür ediyorum. Bu transfer inşallah camiamıza hayırlı olur” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: ŞABAN KILIÇÇI

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.