Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Küçükçekmece’de kupa sahibini buluyor

Küçükçekmece Amatör Spor Külüpleri Derneğinin düzenlemiş olduğu 1.Veteranlar Futbol Turnuvası 31 Temmuz 2011 Pazar günü oynanacak play-off’ maçları ile sona eriyor.


Küçükçekmece Yeşilova Esnaf Stadı’nda 8 Mayıs tarihinde Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün başlama vuruşu ile start alan 1. Küçükçekmece Veteranlar Futbol Turnuvası 13 Hafta süren uzun maraton sonun da şampiyon belirlenmiş olcak.


Ünlüler futbol ziyafeti sundu.13 Takımın mücadele verdiği turnuvada Galatasaray,Beşiktaş,Fenerebahçe ve Trabzonspor takımlarının yanırsa 2. ve 3.'cü Lig'de oynayan eski şöhretler turnuva boyunca sergilediği futbolla izleyenlere zevkli heycanlı bir birinden güzel golller izleme imkanu sundular.

Turnuva boyunca mücadele veren takımlar şöyle,
Söğütlüçeşmespor,Cennet Barbarbarosspor ,Söğütlüçeşme Birlikspor,İstanbul Demirspor, Kanaryaspor,Gültepe Özgençlikspor ,Azimspor,Yeşilova Esnafspor,Yeni Ufukspor,İst.Trabzonspor,Avcılarspor,Özmuratspor,Sefaköy Kartalspor.

31 Temmuz 2011 Pazar Programı.
Yer:Halkalı Etap Stadı.
Saat:19:00:Yeni Ufukspor-Söğütlüçeşme Birlikspor (Play-off) Maçı
Saat: 20:30 : Kanaryaspor-Özmuratspor(Play-Of) Maçı
Saat 22:00 : Kupa Töreni

Tüm  spor  severler bu güzel futbol şölenine davetlidir.

HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...