Cuma, Temmuz 29, 2011

Körfez Bld. Hereke Yıldızspor’da hedef yeniden BAL Ligi

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden ve 11. sırada yer alıp, Süper Amatör Lig’e düşen, Kocaeli takımlarından Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, Amatör Süper Lig mücadelesi için sahaya indi.

Topla buluştular
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig`den Amatör Süper Lig`e düşen Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, önceki gün Amatör Süper Lig ekiplerinden Herekespor ile birleşmesi sonrasında güçlü kadro kurmak için iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürürken, Antrenör Yusuf Örengül gözetiminde ilk antrenmanını Hereke Stadı’nda gerçekleşti. Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor Kulübü, iç ve dış transferde 18 futbolcu ile anlaşma sağladı. Hereke Yıldızspor dış transferde 8 futbolcu ille görüşmeleri sürdürürken, anlaşma sağlanan futbolcular yarın antrenmana çıkacak. Körfez Belediye Hereke Yıldızspor’un Antrenörlüğünü Yusuf Örengül yaparken, Yardımcılıklarını ise Ecevit Kara ve Şadi Akgüneş üstlenecek.

Transferler tamam
Körfez Belediye Hereke Yıldızspor Yönetimi iç transferde, Oğuzhan Bayoğlu, Çağrı İşeri, Emircan Mütüoğlu, Eren Dal, Sefa Örgüç, Mehmet Öztürk, Celal Kuran, Yunus Uçar, Erdoğan İşcan ve Suat Bayram ile anlaştı. Dış transferde birleşmesinden dolayı Herekespor’dan Erkin Akkaş, Ferhat Işık,  Serdar Yiğit, Cihangir Aksoy,  Derince Belediyespor`dan Furkan Balbal ve Emre Özbay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’dan Serkan Ersoy, Yarımcaspor’dan Ersan Çağıl, Çınarlıspor’dan Ersin Gülseven’i renklerine bağladı. Yeşil Kırmızı ekip dış transferde kadrosuna altı futbolcu katmayı amaçlarken, 12 futbolcu ile görüşmeleri iki gün içinde bitirmeyi amaçlıyor. İlk antrenmana Hereke Yıldız Spor Kulüp Başkanı Faruk Denli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Aslan, Çetin İnan, Aziz Kaya, Hayati Şaşdım, Kurban Şimşek, Önder Tosun, Sezgin Avcı ve Salim Çalışkan katıldılar.

Görüşmeler sürüyor
2011-2012 sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselmek isteyen Körfez Belediye Hereke Yıldızspor,  bu yıl genç bir ekiple güçlü bir kadro kurmak için dış transfer çalışmalarını iki gün içinde  tamamlayıp antrenmanlara hız verecek. Körfez Belediye Herek Yıldızspor dış transferde Derince Belediyespor, Çenesuyu Plajyolu,  Darıca Kale, Suadiye ve Kocaelispor ve Kocaeli FK takımından yaklaşık 12 sporcuyu transfer etmeyi amaçlıyor.  Ayrıca alt yapıdan beş futbolcu A takım ile birlikte antrenmanlara katılacak. Körfez Belediye Herek Yıldızspor ilk etapta kendi tesislerinde çalışmalar başlarken 20 günlük kamp yapacak. Ramazan ayı nedeniyle Körfez Belediye Hereke Yıldızspor özel antrenman programı uygulanacak.

Güçlü kadro kurduk
Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor Kulüp Başkanı Faruk Denli güçlü bir kadro oluşturduklarına dikkat çekti. Denli, “Çok kaliteli bir kadro oluşturduk. Amacımız Amatör Süper Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yeniden yükselmektir. Geçen yıl şansızlıklar eseri ligden düştük. Bu yıl o acıyı unutturup, Hereke taraftarlarının da desteği ile şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Potansiyel olarak BAL’ı kaldırabilecek durumdayız. Aynı zamanda  tesisleşme çalışmalarımız sürüyor. Kapalı tribün inşaatı bir içinde bitip seyirciler için koltuk koyacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla çalışmalarımız sürüyor. Eski Hereke Yıldızspor efsanesi yaşatmak için belde halkı ile birlikteyiz. Üst seviyede oynayan futbolcuları alacağız” dedi.


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...