Salı, Temmuz 26, 2011

İBB Futbol Turnuvası’nın şampiyonu İETT oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iç ve dış Müdürlükleri ile İştirak Şirketleri ve İlçe Belediyeleri arasında düzenlenen “Geleneksel Spor Şöleni Futbol Turnuvası”, İETT Genel Müdürlüğü ile İBB Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün futbol takımları arasında oynanan çekişmeli final maçı ile sona erdi. Şampiyonluk maçının galibi İETT futbol takımı oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda ve Spor A.Ş.’nin ev sahipliğinde, İlçe Belediyeleri, İştirak Şirketleri ve Büyükşehir İç Birimleri arasında düzenlenen ve yaklaşık 1 ay süren maratonda, çekişmeli geçen grup maçlarından sonra finale kalan İETT Genel Müdürlüğü futbol takımı, rakibi ve aynı zamanda geçtiğimiz senenin şampiyonu İBB Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nü 2-0 yenerek şampiyon oldu.

İBB Zeytinburnu Çırpıcı Spor Tesisleri’nde yapılan final maçını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Altıntaş, Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Vural, Hüseyin Eren, İETT Genel Müdürü Doç. Dr. Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sabri Dereli, İETT Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Şahin, Spor AŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut, İETT Daire Başkanları’nın yanı sıra iki finalist takımın mesai arkadaşları ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi.

 
 
 
İETT Genel Müdürlüğü futbol takımını galibiyete taşıyan golleri, Onur ve Fuat atarken, Turgay Aydemir sahanın en iyi futbolcusu olarak göze çarptı.

Maçların ardından düzenlenen kupa, madalya ve ödül törenine geçildi. Şampiyon olan İETT futbol takımına kupasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Altıntaş, Mevlüt Vural, Hüseyin Eren ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sabri Dereli verdi. Ardından İETT Genel Müdürü Doç. Dr. Hayri Baraçlı’yı ve şampiyon olan İETT futbol takımı oyuncularını kutladılar. Törenin ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ayrıca, final müsabakasını yöneten Hakem Süleyman Abay’a, 3.lük maçını yöneten Hakem Erdoğan Özkaya’ya ve turnuvada en çok görev alan Hakem olan Cengiz Ataç’a da günün anısına plâketleri takdim edildi. 

Turnuvada, Teknik Direktörlüğünü Ergun Bostan’ın, takım kaptanlığını ise Sütlüce Spor Kulübü Başkanı ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Aydın Aydın Kartal’ın yaptığı, Boğaziçi Yönetim A.Ş. futbol takımı da, turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Boğaziçi Yönetim A.Ş.’nin kupasını Ergun Bostan alırken, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Gültekin Arslan da, Kurumu adına plâketini, İETT Genel Müdürü Doç. Dr. Hayri Baraçlı’nın elinden aldı.

4 Daire Başkanlığı, 37 Müdürlük, 13 İlçe Belediye Başkanlığı ve 17 İştirak Şirketi’nin katıldığı turnuvada, İBB Sağlık Daire Başkanlığı’nı 3-1 mağlup etmeyi başaran İspark A.Ş. ise 3. oldu.

Kaynaklar: http://www.ibb.gov.tr/, http://www.sporas.com.tr/ ve http://www.iett.gov.tr.

FOTOĞRAF: MERT BÜYÜKKINAY
HABER: BURAK KURTULUŞ  

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gereksiz bir turnuva belediyenin paraları boşuna gidiyor bu topcuların hangisi belediyelerin bünyesinde hiç biri hepsi hülle yazık resmen kandırmaca

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.