Salı, Temmuz 19, 2011

İASKF görev dağılımını yaptı


Geçtiğimiz ay sonu yaptığı Olağan Kongre sonrasında İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı seçilen Sayın Ali Düşmez ve ekibi önceki akşam gerçekleştirdiği toplantının ardından görev dağılımını yaptı.

Düşmez: Biz büyük bir aileyiz.
Hafta başında Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılan toplantının ardından görev dağılımını gerçekleştiren İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hizmete hızlı adımlarla başlayacağını açıkladı. Başkan Ali Düşmez yapılan görev dağılımının ardından sitemiz için yaptığı özel açıklamada; “Bizlerin bir aile olduğunu tüm amatör camiaya gösterdik. Şimdi bizi bekleyen sorunların bir bir halledilmesi için yaptığımız görev dağılımı tüm camiaya hayırlı olacağını umuyorum. Elimizden geldiği kadar hizmetimizi gerçekleştireceğiz. Unutulmaması gereken asıl konu hepimizin bu takımın içinde var olduğumuzdur. Ben Ali Düşmez ile birlikte tüm amatör camia bir takım bütünlüğü içinde emeğimizi sunacağız. Üç yıllık zaman zarfında eksikliklerimiz olabilir, belki bir takım beklentileri karşılayamayabiliriz. Fakat gücümüzün yettiğince tüm dertlerimizi el birliği ile çözüm yoluna gideceğiz. Bana göre İASKF yönetimine seçilmek bile bir onurdur. Kimsenin kırılıp güceneceğini sanmıyorum. Bir aile gibi çalışacağız. Dediğim gibi, 3 yıllık süre zarfından el birliği ile çalışıp tüm amatörlerimizi düzlüğe çıkartacağız” dedi.

Görev dağılımı yapıldı
Yapılan toplantının ardından görev dağılımı şu şekilde oluştu; Genel Başkan Ali Düşmez, Genel Sekreter Ali Tanrıyaşükür, Genel Başkan Vekili Fikret Sivri, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karaman, Genel Başkan Yardımcısı Murat Yapraklar, Genel Başkan Yardımcısı Seymen Gençtürk, Asbaşkan Yetkin Karakaş, Asbaşkan Murat Kapusuz, Asbaşkan Mustafa Koral, Mali Sekreter Ali Yazlı, Mali Sekreter Yardımcısı Selahattin Yeniyol, Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Tatar, Sosyal İşler Sorumlusu Necdet Bakır, Sosyal İşler Sorumlu Yardımcısı Osman Keçeci, Eğitim Sekreteri Muharrem Eren, Örgütlenme Sekreteri M. Cemalettin İnanç, Örgütlenme Sekreteri Yardımcısı Metin Çırpan, Tesisler Sorumlusu Hasan Cevahiroğlu, Tesisler Sorumlusu Kadir Saral, Kulüplerle İlişkiler Sekreteri Hüseyin Koca, Kulüplerle İlişkiler Sekreter Yardımcısı Hasan Gökçe, Yerel Yönetim ve Kurumlar Şafak Aydın Silin, Yerel yönetimler ve Kurumlar Tamer Canbaz ve Amatörler Ligler Sorumlusu Osman Ünal olarak belirlendi. 

HABER - FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

6 yorum:

Adsız dedi ki...

efkan bey bu haberle bir alakası yok ama zeytinburnu hürriyet sporun şampiyonluk maçının fotoğrafları yayınlanmayacakmı..?

Burak Kurtuluş dedi ki...

Görev dağılımımı yazarken, Çeliktepe Spor Kulübü Başkanımız Sayın Hasan Cevahiroğlu'nun yerine değerli büyüğümüz Hasan Cevahir'in ismini sehven yazdık. Yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz.

Adsız dedi ki...

burak bey hürriyetin şampiyonluk maçıyla ilgili siz bilgi verirseniz çok memnun olurum. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Burak Kurtulus dedi ki...

Z. Hurriyetspor-Talatpasa arasında, Hasan Dogan Stadında, haftaici oynanan mac ile ilgili olarak elimizde mevcut fotograf bulunduğunu sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

yerel futbol ailesinden birileri orada vardı diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim. kusura bakmayın değerli vaktinizi. teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

degerli yerel futbol editörleri sarıyer takımlarına daha cok yer vermenizi umuyorum ..ve ilk haber ben vereyim rumeli kavagı deknik sorumlusu HAMDİ DEMİRTAŞ yeni malatya spora teknik direktör yandımcısı olarak imza attı..

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...