Pazar, Temmuz 31, 2011

Hamidiyespor Şampiyonluğunu taçlandırdı

Hamidiye Gençlik Spor Kulübü, Sırma U13 Ligi’nde kazandığı tarihinin ilk şampiyonluğunu, düzenlediği organizasyon ve kupa töreni ile taçlandırdı.

Oldukça keyifli geçen organizasyon Kağıthane’de bulunan AY-TU Halı Saha tesislerinde gerçekleşti. Yeşil saha yerini, bir süreliğine Kırmızı Beyaz renklere ve renklerin çoşkusuna bıraktı.

Kutlamalara katılanlar arasında TFF İstanbul Futbol İl Başkan Vekili Adem Mat, Hamidiyespor Kulüp Başkanı İlker Balçık, Hamidiyespor Teknik Direktörleri Ramazan Kiraz, Oğuz Tekin, Kağıthane Belediyesi Spordan Sorumlu Müdürü Ali Yavuz, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, İstanbul Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Balcı, Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Şengül, Harmantepespor Kulüp Başkanı Nihat Yıldız, Ferahevlerspor Genel Kaptanı Ali Fuat Ekici, İstanbul amatör liglerinin tanınan antrenörleri Naci Savsun ve Muttalip Şimşek vardı. Bunun dışında şampiyon takımın oyuncularının velileri ve yakınları da ilgi gösterdi.


Bir dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başlayan kutlamaların sunumunu; kendi has üslubu ile Kağıthane’nin sevilen simalarından Barbaros Akkoyunlu gerçekleştirdi.

Heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunan Hamidiye Spor Kulüp Başkanı İlker Balçık, katılımcılara teşekkür ederek başlayan konuşmasında, çok kısa bir sürede, önemli ve değerli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Şampiyonluğun şaka gibi olduğunu vurgulayan Balçık, ‘Gerçekten şaka gibi bir durum. Şaka dediysem, 2010 yılında kurulan kulübümüzün kurulduğu gün de 1 Nisan. Bu kadar kısa bir sürede, kazanılması zor, değerli ve önemli bir başarıya imza attık.’ İfadelerini kullandı.


Hamidiye aşkı, şiire döküldü
A takımda para harcayarak, transfer yaparak şampiyonluklar kazanılabileceğini belirten Balçık, altyapılar için aynı şeyin geçerli olmadığını, emek, özveri, birlik ve beraberliğin başarıyı getirdiğini söyledi. Bir spor kulübünde olması gerekenlerin bu faktörler olduğunu ifade eden Balçık, konuşmasının sonunda, çalışma arkadaşlarının, Hamidiyespor için yazmış olduğu şiiri okudu ve büyük alkış aldı.


Mat: Emeği geçenleri can-ı gönülden kutluyorum
Hamidiyespor’un kuruluş aşamasında yer alan TFF İstanbul Futbol İl Başkan Vekili Adem Mat, birçok takım arasından sıyrılan Kırmızı Beyazlıların büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Mat, ‘İlker başkanımızın güzel şiirinin üzerine fazla konuşmak olmaz. Birçok takım arasından sıyrılarak şampiyonluğa ulaşan gençlerimiz, performanslarından dolayı gönlümüzde taht kurdu. Aynı şekilde İlker Balçık ve ekibide. Bu başarıda emeği geçen İlker Balçık ve ekibini, bütün futbolcularını can-ı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum,’ dedi.

"Hamidiye için büyük başarı"
Kırmızı Beyazlı oyuncular tarafından çok sevilen Hamidiye Mahallesi Muhtar Temel Şardan, sporun içinden geldiklerini ve bu heyecanı anlayabildiklerini söylerken, şampiyonluğun, Hamidiye için büyük bir başarı olduğunu söyledi. Sporcuların ahlaklı, dürüst ve seviyeli olmalarından dolayı başarının geldiğini işaret eden Şardan, başkana, yönetime, teknik direktörlere ve sporculara teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Açılış konuşmalarının ardından kupa törenine geçildi. Kırmızı Beyazlı oyunculara şampiyonluk kupasını TFF İstanbul Futbol İl Başkan Vekili Adem Mat takdim ederken, müzelerine götürmek üzere daha büyük bir kupa yaptıracağının da sözünü verdi. Kupa töreninin ardından Hamidiyespor altyapısında forma giyen ve okullarında üstün başarı belgesi alan sporcular, santranç takımı, futbol, basketbol topundan oluşan hediyeler ile onore edildi.

Semazen gösterileri büyük alkış aldı
Kutlamaların kapanışında ise şampiyonluk kutlamalarında ender görülen bir şekilde Semazen gösterileri vardı, Esenler Şems ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin Semazen gösterileri büyük alkış aldı.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

9 yorum:

celal öztürk dedi ki...

biraz abartmışsınız gibi geldi bana babalarda orda bunlardan maçlarınızda kıyak ğörmemisindir herhalde (bir araştırma yapmam lazım) yinede şanpiyonlugunuz için tbrk'ler.ANCELLO

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

CELAL KARDEŞ;SADABATI YENEN HER TAKIM ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR GİBİ GİBİ :)

İlker BALÇIK dedi ki...

Evet kimilerine göre, hatta birçok kişiye göre abartı olarak görülebilir. Altı üstü U13 şampiyonluğu, A Takım Şampiyon olsa neyse değil mi?

Birileri ne düşünürse düşünsün, bizim için en değerli şampiyonluğu yaşadık ve mutluyuz.

İlk sezonunuzda A Takım şampiyonluğu yaşayabilirsiniz, kolay bastırırsınız parayı, olursunuz şampiyon. Fakat ilk sezonda altyapı şampiyonluğu emek ister, özveri ister, çok çok çok çalışmak ister, birlik ister, beraberlik ister, BABANIZ gelse şampiyon yapamaz sizi.

Bu emek, özveri ve bunun karşılığı olan şampiyonluk karşısında da bu insanlar sizlerden az da olsa saygı ister. Bu başkanda kendisine sallanmasını umursamaz, cevap bile yazmaz fakat çocuklarına sallanmasını, emeklerinin birkaç klavye vuruşuyla karalanmasını kabul edemez.

Teveccüh etmişsiniz, YİNEDE şampiyonluğumuzu kutlamışsınız. Kutlamayın efendim, yine de kutlamayın. Neme lazım bakarsınız Aziz YILDIRIM'ın yanına gönderirsiniz beni de, şike operasyonunun bilmem kaçıncı dalgasında. Araştırmanızı yapın, aklayın bizi kendi çapınızda. Sonra da gelin 13 yaşındaki çocuklardan özür dileyin, eğilin önlerinde.

Evet şampiyonlukta da, bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde de çok büyük emek vardı. Neden böylesine bir organizasyonla kutlama yapma gereği hissettik.

Başlıbaşına şampiyonluk kutlaması değildi öncelikle, şampiyonluğumuzu da oldukça mütevazi bir şekilde kutlamıştık daha önce.

Davetlerde de belirttiğimiz gibi, hem kupa ve madalya törenimiz, hem okullarında başarılı olan sporcularımıza ödül töreni, hem de bir nevi sezon açılışımızı gerçekleştirmiş olduk.

Çocuklarımız spor sahalarında başarılı olurken, okullarında da bu başarılarını perçinlediler. Çocuklarımızın büyük bir çoğunluğu okullarında başarılı olarak, üstün başarı belgesi, onur belgesi, takdir belgesi ve teşekkür belgesi almaya hak kazandılar. Biz de bu çocuklarımızın başarılarını taçlandırmak ve diğer sporcularımızı teşvik etmek amacıyla hepsinin isimlerini teker teker okuyarak, küçük hediyelerle ödüllendirdik.

Çocuklarımız ayrıca bu başarıları ile, genel kanı olan futbol oynarlarsa okullarında başarılı olamazlar düşüncesini de bir anlamda çürütmüş oldular.

Velhasıl, bizler için güzel bir gündü, çocuklarımızda oldukça eğlendi, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Emeği geçen yöneticilerim Mehmet YILMAZ, Barbaros AKKOYUNLU, Sami KILIÇ, İsmail ALBAYRAK ve Ramazan KARAKİRAZ'a. Antrenörlerim Erol AYÇİÇEK ve Oğuz TEKİN'e. Sponsorlarımız Ay-Tu Halı Saha Tesisleri İşletmecisi Ayhan TOPUZ ve ekibine, Coşkun Et Hanefi COŞKUN Bey ve Muzaffer KAYA Bey'e, Hamidiye Su Mehmet Ali Bey ve Gökhan Bey'e, Star Oyun Aletleri Hakan AYYILDIZ Bey'e, Ses Sistemi için Orhan TELCİ Bey'e, gurur günümüzde yine bizleri yanlız bırakmayan başta TFF İl Başkan Vekilimiz Adem MAT Bey olmak üzere tüm spor camiasına, İASKF Başkan Yardımcımız Hasan CEVAHİROĞLU Bey'e, Sancaktepe Belediyespor, Harmantepespor, Nurtepespor, Çeliktepespor, Seyrantepe Ofspor, Halide Edip Adıvarspor ve Ferahevlerspor kulüplerimize, velilerimize, muhteşem semazen gösterilerinden dolayı Şems ve Mevlana Derneği'ne, canlı müzik performansı ile çocuklarımızı ve bizleri eğlendiren Serkan ŞAVER ve Fatih Keyf-i Teras Cafe İşletmecisi Şerafettin Bey'e, Sahayı gelin gibi süslenmesini sağlayan Resul Bey, Mahmut Bey ve İbrahim Bey'e, başta Gökhan TANER olmak üzere hiçbir organizasyonumuzda bizleri yanlız bırakmayan, her zaman yanımızda olan ve sizlerle paylaşan Yerelfutbol ekibine, Hamidiye Mahalle Muhtarımız Temel ŞARDAN Bey'e, şehir dışında olmasına rağmen telefon bağlantısı ile de olsa gurur günümüzü paylaşan ve yanımızda olduğunu gösteren Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı KILIÇ Bey'e, bizleri yanlız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Mevlüt ÖZTEKİN Bey'e, desteklerini esirgemeyen Kağıthane Belediyesi Spor Tesisleri Sorumlusu Ali YAVUZ Bey'e, siyasi parti temsilcilerine ve katılamasa da telefon ile arayarak başarılar dileyen tüm dostlarımıza camiam adına teşekkürü bir borç bilirim.

Hamidiyespor
Başkan
İlker BALÇIK

celal öztürk dedi ki...

sadabadı yenmekle sanpiyon olunmaz sanırım belliki seninde içinde birşeyler kalmış sindirememişsin sovmensiniz bunu biliyorum sadabadın isminide vermedim beni nerden tanıyorsun?? barboros

erol dedi ki...

kısıtlı imkanlarla sadece genclere onların hem ahlaki hemde sportıf anlamda gelişmlerıne yardımcı olmak amacıyla mütevazi şartlarda kurulmuş bır spor kulubu olan hamıdıyespor bırazcık olsun övgüyü haketmıyormu??

mehmet dedi ki...

barış ve dostluğun sembolu olan hamidiye sporun başarısını çekemeyenleri de biz seviyoruz bu mübarek ramazan günlerin de Yaradan dan ötürü anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ....


mehmet yılmaz

mehmet dedi ki...

barış ve dostluğun sembolü olan hamidiye sporun başarısını çekemeyenleri de biz seviyoruz şu mübarek ramazan günlerin de Yaradan ötürü anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az ..

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

CELAL ABİ;STATÜKOCU DEĞİL AMATÖR FUTBOL SEVER 3-5 KİŞİYİZ. BİRBİRİMİZİ İYİ TANIRIZ.
SAYGILARIMLA ELLERİNDEN ÖPERİM.

BARBAROS AKKOYUNLU
KAĞITHANE KULÜPLER BİRLİĞİ VE HAMİDİYE SPOR KULÜBÜ
GENEL SEKRETERİ.

miraç dedi ki...

Gerçekten çok büyük bir başarı elde ettik gerek okulda gerek sporda bu başarıların devamının geleceğine ve çok büyük bir klüp olacağımıza inanıyorum.Çok sevdiğimiz İlker Başkanımıza,tüm hocalarımıza ve takıma bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum.Tüm HAMİDİYESPOR camiasının bu şampiyonluğu ve klübümüzün değerini bilmelerini bu emeğede herkesin saygı duymasını istiyorum.
HAMİDİYESPOR sporcularından MİRAÇ GÜNDÜZ

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.