Çarşamba, Temmuz 20, 2011

Coşkun Özarı futbolcu fabrikasının temeli atıldı

Coşkun Özarı'nın isminin verildiği spor kompleksinin temelini, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül birlikte attılar.

Şişli Motor ve Endüstri Meslek Lisesi'nin yanındaki arazide gerçekleştirilen tören öncesinde, üstü kapalı platformda, rahmetli Coşkun Özarı'nın oğlu Murat Özarı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar davetlilere birer konuşma yaptı.

Bu anlamlı güne katılanlar arasında Özarı ailesi, Galatasaray'ın eski Başkanlarından  Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan ve Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül, Denizli Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Adnan Keskin, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın, TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan da yer aldı. İASKF Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu ile bir çok tanınmış spor adamı da bu törende yerlerini aldılar. Ayrıca Şişli'deki Kulüplerinin Başkanları ve futbol okulu da törende bulundular.


7-14 yaş arası yetenekli çocuklar belirlenip profesyonel spor eğitmenleri gözetiminde futbolun temel konularında eğitim görecekler. "Futbolcu Fabrikası" olarak da nitelendirilen projeyle yılda 200 çocuğun Türk ve dünya futboluna kazandırılması amaçlanıyor.

Basının yoğun ilgisi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın üzerindeydi. 









Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kürsüde Çoşkun Özarı için sarf ettiği sözler sırasında Oğlu Murat Özarı'nın gözleri doldu.

HABER & FOTOĞRAF : YÜKSEL CIRT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.