Salı, Temmuz 19, 2011

Cengiz Sarımaden Yenibosnaspor’da

Geçtiğimiz sezon Erokspor’un kümede kalmasında çok büyük katkıları olan ve 17 gol ile İstanbul Süper Amatör Lig 5. grupta en fazla gol atan oyuncu olan Cengiz Sarımaden, yeni sezonda Yenibosnaspor’da görev yapacak.

1982 doğumlu futbolcu, sitemize yaptığı açıklamada, “3 sezon önce Güzelcespor’da çok güzel günler geçirdim. Oradaki ortamı halen unutamadım. Tabiri caiz ise, Güzelce’de bir aile ortamı vardı. Bu ortamı sağlayan değerli Hocam Adnan Toros beni Yenibosnaspor’da görmek ve birlikte çalışmak istediğini belirtince, daha üst liglerdeki Kulüplerin tekliflerini hiç düşünmedim ve Hocamın olduğu her yerde huzur bulacağımı düşünerek Yenibosnaspor’un teklifini kabul ettim. Bu sene işimiz zor olacak. Yenibosnaspor’u yeniden Süper Amatör Lige çıkartmalıyız. Umarım yeni sezon tüm Yenibosnaspor camiasına hayırlı olur ve güzel bir sezon geçiririz. Ayrıca bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.
17 yaşında 3. Ligde oynadı
18.10.1982 doğumlu futbolcu, ilk olarak 1998 yılında Alibeyköy Parseller’de futbola başlamış, 1 yıl sonra Vefaspor’a transfer olmuş, 1999 -2000 sezonunda, Türkiye Profesyonel 3. Liginde mücadele eden kadroda görev yapıp, toplam 20 maçta oynamış ve 2 gol atmıştı. Cengiz Sarımaden daha sonra sırasıyla, İstanbulspor A.Ş, Alibeyköyspor, Vefaspor, Yıldıztabya, Haliç, Güzelce ve son 2 yıldır da Kasımpaşa Erokspor’da görev yapmaktaydı.

Erokspor’da iki sezonda, 38 maç oynayan ve 32 gol atma başarısını gösteren tecrübeli santrafor, ekibimiz tarafından da, 2010-2011 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde, en değerli oyuncular arası gösterilmişti. Yenibosnaspor ve Cengiz Sarımaden’e yeni sezonda başarılar diliyoruz.

HABER: BURAK KURTULUŞ 

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bize çok katkıları bulunan , cengiz sarımeden e yenibosnada basarılar dileriz
EROK SPOR

Adsız dedi ki...

BAŞARILAR KRAL

Adsız dedi ki...

her sene cengiz sarımadan blog sahibi yayınlamıycan ama neyin peşindesiniz ya nedir cengiz sarımaden ya bi senede es geçin ya hani diğer topçularında attıgı golleri bukadar takip etsenize maaşşallah cengiz sarımaden istatistiğimi tutuyosunuz.

Adsız dedi ki...

bende 17 yaşındayken.şuan ibb.nin başında olansayın apdullah hocamla.ve cengiz kardeşimle beraber oynamıştık.güneş balçıklasıcanmaztopculuğuda kişiliğide mükemmel bir kardeş tanımıyorsan önce git bi tanış hak vereceksin kısmetsiz birkardeşim şuan 2 ligde bile çok rahat güle oynaya oynayacak birkadeşgitseyret seni futbola doyursun bilmiyorsan belki ama
hiç olmazsa günah alma

Burak Kurtuluş dedi ki...

İstediğiniz futbolcuyu sorun, size hangi sezonda kaç tane gol attığını kısa bir süre sonra söyleyeyim. Haklı olduğunuz konular da var tabi. Ancak biz soruyoruz, Cengiz söylüyor. Siz de haberiniz yapılırken yardımcı olursanız, aynı ilgi ve alakayı sizden de esirgemeyeceğizden emin olabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

syn burakbey bukişi bilip bilmeden konuşuyor biz bucengiziherzamanda taktir etmişizdir bir vefalı olarak kimlerle oynadığını bilse bkişi buyorumu yapmazdı vijdanı el vermezdi bir karın ağrısı var ise onu yazsın kurtulsun yoksa sezarın hakkını sezara daversin topculuğuyla saygısıyla beyefendi birisiiyi olan kimse yazın böylelerinide iyi analiz edin ondansonra kaile alın sizede başarılardilerim

Adsız dedi ki...

kardeş adam transferolmuş özgeçmişi yazılmış bunda nevar anlamadım yalansa şayet çıkarsın adam gibi bunlar yalandersin
oda çıkar
buyurder sanaevrakları
bir husumetinde varsa böyle bellietme sporcu adam böyle yapıp basit hareketlerde bulunmaz adam bayağıda iyi yerlerde oynamış allah yolunu açık etsin kardeşimizin

Adsız dedi ki...

demekki bu devirde işini iyi yapmıcaksın .gol atmıycaksın .takımın sırtlamıycaksın
bunları yApmak baya dikkat cekmis
hatta heryerde ve her basarılı insanı çekemeyenler gibi cengiz kardesimizi de çekemeynler olmus .ama o oynadıgı futbolla .cvbını vermis .bana kaçtana golun var kardes bu adamı cekmeyorsun.
neyse herkes isine baksın cengiz gollerini atmaya sende o hersene transfer oldukca sallamaya devam et. insan EMEGE SAYGI GÖSTERİR .
ADAMIN NEDEN ROPORTAJI YAPILMIS BU ADAM TAKIMI KÜMEDE TUTMUS ÖLÜM GURUBUNDA GOL KRALI OLMUŞ.YAPILCAK TABIKI .YAPILMAZSA ŞUPHE EDİLİR...birakın sallamayıda SAYGI DUY.
FINDIKZADELİ GÜMRÜKLÜLER....

tezcan dedi ki...

burak bey kedn iletinizde belirtmişsiniz bana istediğiniz futbolucuyu sorabilirsiniz hakınnda bilgi vere biliriym diye cem kaya diye bir arkadışımız vardı kaleci ama uzun zamandır görüşemiyorum otogar ve yüce sporda bebarber oynadıksonra güngören takımalrında oynadıgını duydum ama şuan nerde oynuyor bi bilgim yok sizin bilginiz varsa paylaşrsanız sevinirim ama cım sizi denemek falan değil yalnış anlamıyın sakın amacım sadece arkadasıma ulaşmak

Adsız dedi ki...

cem kaya değil cem kayalı.kaleci.altyapısında yücespor yok ama bayrampaşa otogarda oynamış 16 yaşında!Şu an 27 yaşında.Geçen sezon boş geçmiş futbol oynamamış.A takımlarda aralıklarla 4 sezon Gençosman bir sezon Taksim,2009-2010 sezonunda da Tozkoparan Birlikte oynamış fakat sezonu bitirmemiş!Bu bilgilerin çoğunu TFF Bilgi Bankasından bulabilirsin.Bence reklam yapmayı kesin bu tip rezil, futbolla alakası olmayan 2.amatör futbolcuları için!Bu sana ders olmuştur arkadaşım!

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...