Cuma, Temmuz 29, 2011

Çamlıcaspor, Teknik Direktör Ahmet Yurtsever’le anlaştı

Süper Amatör Lig Temsilcilerinden Çamlıcaspor, Teknik Direktör Ahmet Yurtsever’le 2 yıllığına anlaştı.

Çamlıcaspor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Kaptan Hakan Tudun, Teknik Direktör arayışlarını tamamlayarak, iyi bir tercihte bulunduklarını söyledi. Teknik Direktör Ahmet Yurtsever’in başarılı bir teknik adam olduğunu ve bu başarılarının Çamlıcaspor’da devam etmesini temenni ettiklerini ifade eden Tudun, “Teknik Direktör arayışımızı noktalamış bulunuyoruz. Hocamızın daha önce çalıştırdığı takımlarda sürekli başarıl olduğunu biliyoruz, bu başarılarının Çamlıcaspor’da devamını diliyoruz. Bundan sonraki çalışmaları hocamızla birlikte yapacağız.

Uzun uğraşlar sonucu Çamlıcaspor’a yakışır şekilde hocamızı bulduk. Kendisine de bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum dedi. Teknik Direktör Ahmet Yurtsever de, izlenimlerinin şu an için çok olumlu olduğunu söyledi. Çamlıcaspor’a gelir, gelmez çalışmalara başladıklarını ifade eden Yurtsever; yoğun bir şekilde çalışmalara hemen başladık. Kulüpte işin ehli insanların bulunduğunu görmek de beni ayrıca sevindirdi. Geleceğimizin çok parlak olduğunu söyleyebilirim diye konuştu.

Çamlıcaspor Basın Danışmanı Ufuk Çoker’in sorularını da yanıtlayan Yurtsever, şu an her şeyin güven üzerine kurulduğunu, futbol şubesinde deneyimli insanların yer almasından dolayı fazla zorluk çekeceğini düşünmediğini vurguladı. Yurtsever, gidişata göre durum değerlendirmesinde bulunacağız. Acele etmek istemiyoruz. Yardımcılarım tanıdığım tecrübeli hocalardan, benim belirlediğim insanlar. Önemli olan şu anda doğru yapılanmayla doğru hamleler yapmak. Transferlerle ilgili anlık hareket etmeyeceğiz. Akıllı adımlarla hareket edeceğiz diye konuştu.
Ahmet Yurtsever’in yardımcıları da belli oldu.
Çamlıcaspor’da Teknik sorumluluğuna getirilen Ahmet Yurtsever’in yardımcılıklarına getirilen isimler de belli oldu. Hasan Hız, Yavuz Çimen ve Tansu Açabey Çamlıcaspor’da Yardımcı Antrenörlük görevine getirilirken, Kaleci Antrenörlüğüne Ergün Fettanoğlu getirildi. Çamlıcaspor Basın Danışmanı Ufuk Çoker’e açıklama yapan Hasan Hız, Yavuz Çimen ve Tansu Açabey; Çamlıcaspor gibi büyük bir camiada ve Ahmet Yurtseven gibi kaliteli bir hocayla çalışmak gurur verici, Çamlıcaspor camiasına layık olmaya çalışacağız dediler.

Biz de, Yerel Futbol sitesi olarak Çamlıcaspor’a üstün başarılar diliyoruz.

Haber ve Fotoğraf: Ufuk ÇOKER

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gelecek vaad eden Tansu Hoca acil kilo vermeli...

Adsız dedi ki...

karacaahmeti uçuran hocanın ne işi var yardımcılıkta ?

Adsız dedi ki...

tansu kendine yorum yapma ayıptır. site yönetimi neden engel olmuyorsunuz yok neymiş ne işi varmıs yardımcılıkta.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Kendi, kendine yorum yaptığını nereden biliyorsunuz? Hem neden böyle bir şey yapsın ki?

Adsız dedi ki...

Öncelikle ilk iki yorumu yapan kişilere teşekkür ediyorum.Karacaahmeti ben tek başıma değil yönetimi ile,futbolcuları ile ve taraftarları ile birlikte başarı yakaladık.
Tüm ekibimiz adına Çamlıcaspor da doğru ve başrılı işler yapacağımızı düşünüyorum.A takım hocamız Ahmet YURTSEVER son derece tecrübeli ve başarılı bir hocamızdır.Kendi adıma da hoca'nın tecrübelerinden faydalanarak daha ilerisi için çok fazla artılar katacağımı düşünmekteyim.A takım yardımcı hocalarımızda son derece tecrübeli isimlerdir.
Özellikle alt yapı da yapacağımız
doğru ve başarılı işlerle Çamlıcasporun sesini çok daha fazla duyurcağımızı söyliyebilirim.
Tansu AÇABEY

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...