Çarşamba, Temmuz 27, 2011

Bergama Belediyespor, Y.Milas’dan Hasan’ı transfer etti

Bölgesel Amatör Lig'e bu yıl yükselmesine karşın hedefini 3. Lig olarak belirleyen ve transferin en hareketli takımlarından birisi olan Bergama Belediyespor, Y.Milasspor’un sağ kanat oyuncusu Hasan ile anlaştı.

GASKİ ile 3. Lig şampiyonluğu yaşayarak 2. Lig kadrosunda da kendine yer bulan, 3.Lig’de Antakyaspor ile Aydınspor formaları da giyen Hasan’ı transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirten Transfer Komitesi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Güngör, ‘Futbol Federasyonu’nun Bal Liginde bu yıl için uygulayacağı Statü gereği 27 yaş üzerinde 4 oyuncuyu kadroya alabileceğiz, Şu ana dek kontenjana giren 6  oyuncu ile anlaşmıştık ancak futbolcularımızın ileride sıkıntı yaşamaması için Abdullah Elçiçeği ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık, Sağ kanatta oluşan boşluğu doldurmak için Y.Milasspor’un kaliteli sağ kanat oyuncusu Hasan’ı transfer ettik. Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmak için elimizi çabuk tutuyoruz, Takımımızı büyük ölçüde kurduk, 2–3 mevkiye daha transfer yapıp hazırlık çalışmalarına tam kadro ile başlayacağız’ dedi.

Bergama Belediye Başkan Vekili Faik Belek, Futbol Şube Sorumlusu Erol Altuğ ve Teknik Direktör Mehmet Çakmak’ın da hazır bulunduğu imza töreninde Bergama’nın futbol için iyi bir yer olduğuna inandığını belirten Hasan, “Bergama’da futbolcu için iyi bir ortam ve iyi seyircinin olduğunu duymuştum, umarım oynadığım futbol ile seyircilerimizi mutlu ederim’’ dedi.

YEREL FUTBOL SİTESİ 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

istanbul takımlarının grubuna düşme sansı varmı bu sene bal nasıl bir statü( grup açısından)uygulacak acaba

Adsız dedi ki...

İzmir takımları ile İstanbul takımları bu sezon ancak 3.lige yükselme play off maçlarında eşleşebilir.
(BAL'da bu yıl normal sezondan sonra 3.lige yükselme play off maçları var.)

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.