Perşembe, Temmuz 21, 2011

Bergama Belediyespor Uğur'la güçlendi




Bölgesel Amatör Lig'in yeni takımlarından Bergama Belediyespor, güçlü bir kadro oluşturmak için transferde ince eleyip sık dokuyor. İki sezon önce formasını giydiği Bergama Belediyespor ile en çok dikkat çeken oyuncuların başında gelen Uğur Altıntaş, Kırmızı-Lacivertliler Süper Amatör Lig'de kalınca, geçen sezon Edremit Belediyespor'a transfer olarak BAL tecrübesi yaşamıştı. Altıntaş, bu sezon Bergama ekibine geri döndü.


Tekrar Bergama Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten genç oyuncu ''İlk sezonumuzda çok hak etmemize karşın kendi hatalarımızla Bölgesel Lig şansını kaçırmıştık, daha yüksek hedeflerim olduğu için Edremit'e gitmiştim ama orada umduğum ortamı bulamadım. Bergama'da BAL'da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturuluyor ben de bu kadronun bir parçası olmak istedim, bir yıl aradan sonra  Kırmızı Lacivert formayı giyeceğim için çok mutluyum ''dedi.


Yerel Futbol Sitesiİ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...