Perşembe, Temmuz 28, 2011

Bahattin Savacı futbol turnuvası Feriköy’de başlıyor

Gazeteci ve spor adamı Orhan Budak, Feriköy Spor Kulübüne Yönetici ve Başkan olarak yıllarca hizmet eden merhum Bahattin Savacı anısına turnuva düzenliyor.

Feriköy Stadında, Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig Kulüpleri’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan turnuva için katılımcı takımlar herhangi bir masraf yapmayacaklar. 

08 Ağustos 2011 Pazartesi günü saat 17’de Feriköy Spor Kulübü’nde toplantı gerçekleştireceklerini belirten Orhan Budak, bu turnuva ile birlikte bir de U-15 kategorisi takımlar için bir turnuva daha düzenleyeceklerini bildirdi.

Amaçlarının, merhum Başkan’ın anısını yaşatmak olduğunu ifade eden Orhan Budak, Bahattin Savacı’yı halen unutmadıklarını ve bu etkinliği düzenlemeyi rahmetli Başkan’a karşı bir görev olarak düşündüklerini belirterek, “Bahattin Savacı, 2008 yılında pençesine düştüğü amansız hastalıktan kurtulamayarak maalesef aramızdan ayrıldı. Hiç kimselere yük olmadı, gençlere hizmet onun en büyük ideali idi. Hep Feriköy için uğraştı, sürekli gençler için didindi. Savacı, yalnızca spora hizmet etmek istiyordu, bu hizmetlerini severek yaptı. Dostumuz idi,  gençlerin ağabeyi idi.  Bahattin Başkan aramızda olsaydı eminki o da daha önce rahmetli Deniz Bayındır için yaptığı fedakarlığı yapar, Kulübe mal olmuş, hizmeti geçmiş kişileri unutmazdı” dedi.

Bahattin Savacı kimdir?
Bahattin Savacı, 1958 yılında İstanbul’da doğdu. Gençliğinde, Ünal Tan zamanında Feriköy Yıldız futbol takımında oynamıştı. Feriköy Spor Kulübü’nde Yöneticilik, 2. Başkanlık ve Başkanlık yaptı. 50. Yıl Feriköy Lisesi futbol ve voleybol takımlarında spor yaptı. 2008 yılında vefat etti.

HABER VE FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

makamın cennet olsun baskanım

Adsız dedi ki...

Nur içinde yat.mekanın cennet olsun BÜYÜK BAŞKAN.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.