Pazartesi, Haziran 06, 2011

Zirvenin yeni sahibi Bahçeköyspor


BAHÇEKÖYSPOR: 4 KUMKAPI SARIÇUBUK 81: 2
İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta Bahçeköyspor, sahasında konuk ettiği Kumkapı Sarıçubuk 81’i 4-2 mağlup ederken, Çayırbaşı Özkanspor’un kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturdu.

Bahçeköyspor mücadeleye atak ve istekli başlarken bunun meyvelerini de çabuk aldı. 10’da Sebahattin’in ortasında arka direkte Hakan gelişine vuruşla skoru 1-0 yaparken, 15’te sağdan yapılan ortayı ceza sahası içinde tamamlayarak farkı ikiye çıkardı. Genelde ev sahibi ekibin üstünlüğünde geçen bu devrede Kumkapı Sarıçubuk zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirdi. Bunlardan birinde, 39’da Fatih temsilcisinin golü geldi. Turhan’ın kafasında top direkten döndü, yine Turhan kendi topunu tamamladı ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-1

Ev sahibi penaltı kaçırdı 
Bahçeköyspor ikinci yarıya güzel bir giriş yaptı. 47’de Sermet kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şık bir vuruşla farkı yeniden ikiye çıkardı. Sarı-Yeşilliler üstünlüğünü bu devrede de hissettirdi. 68’de Sarıyer ekibi penaltı kazanırken, Alparslan’ın vuruşunda kaleci Ahmet başarılıydı.

Bahçeköy'den jet yanıt
Kumkapı Sarıçubuk 81’de kazandığı köşe vuruşunda Turhan’ın kafa golüyle farkı bire indirdi. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın sevinci 1 dakika bile sürmedi. Santra sonrası Numan orta sahadan aldığı topla tüm savunmayı geçti ve ceza sahasına girerken meşin yuvarlağı köşeden ağlara yolladı. Bu gol maçın da skorunu belirlerken Bahçeköyspor 1. Amatör Lig yolunda önemli bir adım attı.

STAT: Bahçeköy Orman Fakültesi
HAKEMLER: Şener İlter, Uğur Akkaya, Burak Badem
BAHÇEKÖYSPOR: Murat, Seyit, Okan, Doğan, Şafak, Alpaslan (Mehmet 70), Alper, Hakan (Numan 80), Erdi, Sermet, Sebahattin (Sabri 50)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Doğan
KUMKAPI SARIÇUBUK 81: Ahmet, Uğur, Suphi, Serkan (Ahmet 65), Adem (Miraç 71), Halis, Çetin, Mesut, Turhan, Mülazım (Mahmut 78), Arhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Varlık
GOLLER: Hakan (10), Sermet (15 ve 47), Numan (83) / Turhan (39 ve 82)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.