Salı, Haziran 28, 2011

Yeşil Esenyurt U-19 şampiyon


AKALANSPOR: 0  YEŞİL ESENYURTSPOR: 4
U-19/2 Ligi, 1. grupta şampiyon Yeşil Esenyurt oldu. Esenyurt temsilcisi, 25 Haziran 2011 Cumartesi günü, Çatalca Stadında karşılaştığı Akalan’ı 4-0 mağlup ederek, liglerin bitimine iki hafta kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etti.


Geçen hafta Çatalcaspor’a uzatma dakikalarında yedikleri gol ile 2-1 mağlup olarak, kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk turu atma şansını kaçıran Yeşil Beyazlı ekip, Akalan maçında, 24. dakikada Ekrem, 42. dakikada Mustafa, 56. dakikada Vedat ve 79. dakikada Kadir’in attığı goller ile maçı 4-0 kazanmayı başardı.


Lige şampiyonluk için katılmadık.
Maçtan sonra sitemize bir demeç veren Yeşil Esenyurt Teknik Direktörü Kemal Aktaş; “Futbolcularımı tebrik ediyorum, şampiyon olduğumuz için mutluyum ancak beni daha çok mutlu eden Esenyurt İlçesinin spor anlamında her geçen gün daha da güzelleştiğini görmektir. Biz işin aslı, genç takımımızın U-19 Ligine, maç tecrübeleri artsın, A takım düzeyine geldiklerinde mantaliteleri gelişsin diye katılmasını istedik. Yönetim Kurulumuz ile birlikte çok doğru bir iş yapmış olduğumuzu anlıyorum. Çocuklarımız bizleri son derece mutlu ettiler. Biz şampiyon olduk ancak 1. grupta oynadığımız her maç birbirinden güzel geçti. Çatalcaspor bizi kendi sahamızda yendi, tebrik ettik, biz onları ilk maçta Çatalca’da 3-0 mağlup ettiğimizde de Çatalcalılar bizi tebrik etmişlerdi. Akalan çok iyi bir takım ancak biz Akalan’ı 4-0 mağlup ettik ve maçta en ufak bir olumsuzluk olmadı. İncirtepe, Okyanus Koleji, Akören maçlarımız da böylesine güzel geçti. Ben, bu site aracılığı ile, U-19 Liginde mücadele ettiğimiz tüm rakiplerimize teşekkür ediyorum, bu sene biz şampiyon olduk, sevindik. Gelecek sezon bir başkası olunca yine ilk ben tebrik edeceğim.

Hakan Şükür Stadı yapıldı, başarı geldi.
Esenyurt İlçesi demiştik. Bizim Kulübümüz Yeşil Esenyurt 1989 yılında kurulmuş ancak biz kuruluş yılını 2010 diyoruz. Neden mi? Çünkü Stadımız yapıldı. Esenyurt İlçesinin tüm takımları bu saatten sonra çok büyük gelişim göstereceklerdir. Antrenmanlarımızı ve maçlarımızı artık kendi sahalarımızda yapıyoruz. Esenyurt İlçesinde alt yapı maalesef tesis yetersizliginden dolayı yıllarca ihmal edilmiş. Artık o günler geride kaldı. Geçtiğimiz günlerde 1 Süper Lig takımı seçmelerini Esenyurt’ta yaptı. Bizim için bundan daha güzel bir şey olabilir mi? bu bağlamda çok mutluyum. Esenyurt’un tüm Kulüpleri sportif anlamda çok büyük başarılar elde edecekler, bundan eminim. son olarak, Hakan Şükür Stadını yapan ve bizlerin hizmetini veren tüm Yöneticilere ve ilgililere bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.

HABER: BURAK KURTULUŞ 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.