Cuma, Haziran 24, 2011

Şehzade, padişahlığını ilan etti!



ŞEHZADEBAŞISPOR: 1 GEDİKPAŞASPOR: 0
İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup’ta Şehzadebaşıspor, sahasında konuk ettiği Gedikpaşaspor’u 1-0 yenerek bitime 5 hafta kala 1. Amatör Lig’e yükselmeyi garantiledi. Sezer’in 74. dakikadaki golüyle mutlu sona ulaşan Lacivert-Beyazlılar 8 sezon aradan sonra 1. Amatör Lig’e çıktı.

Maça her iki takım da istekli başlasa da aradıkları golü bulamadılar. 20. dakikada Şehzadebaşıspor penaltı kazandı. Onur’un vuruşunu kaleci Mehmet çıkardı. Gedikpaşa ani ataklar ile Şehzadebaşı kalesinde gol aradı fakat başarılı olamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda adeta sahada basmadık yer bırakmayan ve taraftarının desteğini arkasını alan bir Şehzadebaşıspor vardı. Güngören ekibi aradığı golü Sezer ile 74. dakikada buldu. Gol sonrası Şehzadebaşı’nda pas hataları başladı ve kalesinde çok büyük tehlikeler atlattı. Ancak mücadele 1-0 sona erdi.

Stat: Güngören
Hakemler: R.Ümit Davutoğlu, Gökmen Dağ, Bülent Eray Kutlu
Şehzadebaşıspor: Kutay *****  İbrahim ***** Semih ***** Yasin ***** Hakan ***** Yusuf ***** Semih ****(Batuhan ** ) Hayri ***** Sezer ***** Ali **** (Gökhan ** ) Onur **** (Müslüm ** )
Gedikpaşaspor: Mehmet *** Doğan *** Muhammet ** Semih * Serkan ** Orhan *** Okan **  Hasancan ** Muhammet Sena (Yusuf * ) Ali ** Fatih ** ( Oğuz ** )
Gol: Sezer (dk 74)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Güngörenin kralı be bu takım helal olsun 1. amatör kümede başarılar

Adsız dedi ki...

Şu takımı gördukçe gurur duyuyorum be gencecik çocuklar helal olsun yasları 16-17-18-19 tebrikler şimdiden 1.amatör

Fatih dedi ki...

Hepsi benim aslanlarım gurur duyuyorum takımımla aslanlarım hepinize teşekkur ederim.Bu mutlulugunu bana yaşattınız için "Şehzadebaşı antrenör Fatih ünal "

Adsız dedi ki...

fatih hocam güngörenin en değerli hocası kendini futbola adamış bi adam daha iyi yerleri haketmiş bir insan kesinlikle...bu takım herseyı hakedıyo helal olsun kardeşlerim yanınızda olmak bu sevinci yaşamak isterdim sizinle...1.amatörde başarılar size ordada bi süpriz olmazsa sampiyon oluruz..yürekli hocanın yürekli topçuları;)

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...