Çarşamba, Haziran 29, 2011

Sait Yücel’den mesaj var!


İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurul’u, 30 Haziran 2011 Perşembe günü saat 13’de Ataköy’de bulunan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Olimpiyat Evi’nde gerçekleştirilecek. Bu seçimde, daha önce birlikte görev yapan ve geçtiğimiz dönem de birbirlerine rakip olan M. Sait Yücel ve Ali Düşmez tekrar karşı, karşıya gelecekler.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) seçimleri öncesinde mevcut Başkan olan ve yeniden İstanbul Amatör Spor Kulüplerinin Başkanlığına talip olan Sayın Eczacı Mehmet Sait Yücel, sitemiz aracılığıyla, seçimlerde oy kullanacak olan delegelere bir mesaj yayınladı.


İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığının yanı sıra, İstanbul Ecza Kooperatifi Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanı da olan Mehmet Sait Yücel, yarın yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında, Delegelerin rahat oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla bir takım düzenlemeler yaptıklarını belirterek, “Delegelerimizden, Kongrede adayların konuşmalarını dinledikten sonra, İstanbul Amatör Futbolunu yönetmeye talip olan adayların projelerini gördükten sonra, özgür iradeleri içinde oy kullanmalarını bekliyoruz. En doğru kararı Kongreye katılacak olan Delegelerimiz vereceklerdir. Umuyoruz ki, yarınki Kongrede yeterlik çoğunluk sağlanacaktır ve ikinci bir toplantıya gerek kalmayacaktır” dedi. 

Mehmet Sait Yücel ayrıca, 2008 yılında gerçekleştirilen 14. Olağanüstü Genel Kurul’un mahkeme sürecine taşınmasını doğru bulmadıklarını ve bu süreci yaşatanların gerçek amacının, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun görev yapmasını engellemek olduğunu iddia ederek, “Amatör Kulüplere daha iyi hizmet etmelerini engellemek isteyenlere en güzel cevabı yarın yapılacak Kongrede delegelerin vereceğini söyledi. 

Mehmet Sait Yücel son olarak, yarınki seçimin çok sağlıklı, demokratik bir şekilde geçmesini beklediğini ifade ederken, geçen sürecinin kendilerini daha tecrübeli, daha deneyimli yaptığına da vurgu yaparak, Kulüp delegelerinden kendilerine bir dönem daha destek verilmesini istedi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...