Cuma, Haziran 24, 2011

Özyurtlar, Esenyurtspor el ele




İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve sezonun başlamasını iple çeken Esenyurspor’a, bölgenin yükselen değerlerinden Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’tan büyük destek geldi. 


Takımın Sponsoru olan ve bölgeye sportif anlamda büyük bir heyecan getiren Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’un hedefleri çok büyük. Üç sezon sonunda Esenyurspor’u Profesyonel lige taşıyacak projelerle yola çıkan Tamer Özyurt, Kulüp Başkanı Hasan Kara ve yönetim kuruluna sonsuz destek sözü verdi. Takımın tüm Branşlarında Sponsoru olacağını vurgulayan Özyurt, bölgeye büyük bir heyecan getirmeye hazırlanıyor. 


Hedef profesyonel lig
Esenyurt camiasına gösterdiği yaklaşımdan dolayı Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’a şükranlarını sunan Başkan Hasan Kara, Tamer Özyurt’un Esenyurspor’a büyük katkılarının olacağını, bunu lig içerisinde görme imkanı bulacaklarını söyledi. Başkan Hasan Kara, sözlerine şöyle devam etti: “Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt’un Esenyurtspor’u üç Sezon Sonunda Profesyonel Ligde görmek istediğini bu anlamda Sponsorluğu kabul edeceğini söylemesi bizleri hedefi olan bir takım oluşturmak için kolları sıvamamızı sağladı. Eğer Profesyonel ligi düşünmüyorsanız bu Sponsorluğu yapmamıza gerek yok dedi. Bizde yönetim olarak bu sözü kendilerine verdik ve üç yıllık periyot ta bunu gerçekleştireceğiz dedik. İnşallah bu dileğimiz Sayın Tamer Özyurt’un desteğiyle gerçekleşir” dedi. 


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

5 kişiyiz(kaleci,2stoper,ortasaha,forvet) hepimiz proftan amatöre döndük ve en az 70 maçımız var, bize adam başı 20 bin tl peşin verin diğer oyuncular genç takımdan olsun, takımı süper amatöre çıkaralım..eğer çıkaramazsak parayı iade edelim..

Adsız dedi ki...

hahahahaha süper makara dayı:D 11e 5 oynayın:):)

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.