Perşembe, Haziran 30, 2011

Of-Hayrat Kültür şampiyonluğa inanıyor

İstanbul Amatör U-19/2 Lig’i 10. grup'ta nefesler tutuldu. Of-Hayrat Kültürspor kendi sahasında karşılaşacağı İstinyespor'un maça gelmemesi nedeniyle hükmen galip sayıldı. Lig'de son hafta şampiyonluk maçını lider Gültepe Özgençlikspor ile oynayacak Of-Hayratspor'da moraller yerinde.


Lig'de son haftaya girilirken Gültepe Özgençlik ve Of-Hayrat Kültürspor'un şampiyonluk için mücadele ettiği 10. grup'ta şampiyonu iki takım arasında hafta sonu oynanacak maç belirleyecek.

Of-Hayrat hafta içi rakibi olan İstinyespor'un sahaya çıkmaması nedeniyle, Teknik Direktör Emin Özkan yönetiminde son hafta karşılaşacağı ve şampiyonu belirleyecek maçın provasını yaptı.

Futbolcularıma güveniyorum
Of-Hayrat Kültürspor Teknik Direktörü Emin Özkan, “tek hedefimiz olan şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz. Bu yürüyüşümüzün en önemli virajlarından biri de kuşkusuz deplasmanda oynayacağımız Gültepe Özgençlik karşılaşması. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum” dedi.

İlk maçtaki hatayı yapmayacağız
Of-Hayrat Kültürspor takım kaptanı Can Dönmez ise, ilk maçta kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmada rakibimizi elimizden kaçırdık. 1-1'lik sonuçla neticelenen maçta, gol kaçırma rekoru kırdık ve şansız bir golle sahadan beraberlikle ayrıldık. Bu kez farklı olacak ve şampiyonluğu belirleyecek maçta sahadan galip ayrılarak şampiyon olacağız dedi.

02 Temmuz 2011 Cumartesi günü Sefaköy Kartal Stadında, saat 16’da başlayacak müsabakayı deneyimli Hakemlerden Mustafa Salih Erol yönetecek.


HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

3 yorum:

Adsız dedi ki...

anlaşılan oki HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA ibaresine artık sizde bilmem nerenin temsilcisi yazmaktan vaz geçtiniz. Bolkan kara, Erol Özbek, Burak Kurtuluş, Yılmaz Aktepe gibi isimler bu sitede sadece gönüllü hizmet ediyorlar. Yerelfutbol üyesiyim temsilcisiyim yok gönüllüsüyüm altında başarılı çalışmalar yürütüyor. Ama Kuştepe haberinide yoruma kapadınız. Doğrular yazılınca yoruma kapatıyorsun burak kurtuluş. Neyse fazla uzatmadan size başarılar diliyorum.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Ne demek istediğimi anladınız mı bay sallayan? Herkes sizin gibi yaparsa, diğer ziyaretlerimiz haberleri okuyamazlar. Daha fazla uğraşmayalım isterseniz. Erol Özbek ile veya benimle özel bir derdiniz varsa söyleyin de bilelim.

Adsız dedi ki...

Siyaset amatör sporuda ele geçirdi ele geçirdi hayırlı olsun,kürsüde konuşan delegeyi baskıyla susturan eleştiriye tahammül edemeyen insanların amatör spora ne vereceklerini merak ediyoruz bekleyip göreceğiz

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.