Pazartesi, Haziran 27, 2011

Nilüfer Gökay 'Harman'ı ikinci yarıda kaldırdı



NİLÜFER GÖKAY İÖO SK: 4 HARMANTEPESPOR: 1
İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup 18.hafta karşılaşmasında lider Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü kendi sahasında Harmantepe Spor Kulübü’nü konu etti. İlk yarısı 1-1 sona eren maçta ev sahibi ekip maçı 4-1’lik skorla geçti. Mavi-Beyazlılar'da hafta içerisinde GOP Yeniköy’de 2 puan kaybı sonrası bozulan moraller bu maç ile birlikte tekrar yerine geldi.


Karşılaşmanın ilk önemli atağı konuk Harmantepe’den geldi.Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Gökhan’ın kavisli şutunu Metin kornere tokatladı.10.Dakikada Onur’un sağ kanattan ortasına penaltı noktasında Serkan kafayı vurdu top auta çıktı. Son haftaların formda ismi Beyhan 13.dakikada uzaklardan kaleye gönderdiği nefis şut ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.


22.dakikada ise bu kez Harmantepe’de sahneye Gökhan çıktı.Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta savunma topu uzaklaştıramadı , Gökhan’ın önünde kalan top köşeden ağlara gitti.1-1.İlk yarı atılan karşılıklı gollerle sona erdi.


İkinci yarının başlamasıyla 47.dakikada Onur sağ kanattan ceza sahasına topu kaldırdı,Ferdi topu kontrol etti ve sol ayağıyla rahat bir gole imzasını attı.2-1.Golden 3 dakika sonra 50.dakikada Ferdi bir kez daha fileleri buldu.Ceza sahası üzerinden kaleye kavisli bir şut gönderdi,direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 3-1.
Mücadelenin son anlarında Onur bir kez daha topu defansın arkasına kaldırdı oyuna sonradan dahil olan Yalçın sol kanatta topu kontrol etti ve kalecinin sağından topu ağlara bıraktı ve maçın skorunu tayin etti.4-1


Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü Yöneticisi İbrahim Aygen sitemize şu açıklamalarda bulundu: "Hafta içi oynadığımız GOP Yeniköy maçında 2 puan kaybetmiştik ve bu maçtan galip gelerek haftaya oynayacağımız Rumeli İdman Yurdu maçına  moralli bir şekilde gitmek istiyorduk ve çok şükür  4-1 gibi bir skorla ayrılarak namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Bizler Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü olarak 16 gruplu İstanbul 2. Amatör Ligi'n namağlup 2 takımdan biriyiz ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Hafta içi çalışmalarımızı her zaman ki gibi ciddiyetle hazırlanıp haftaya Rumeli İdman Yurdu maçından istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyorum. Bu zorlu yarışta mücadele eden tüm takımlara başarı dileklerimi iletiyorum."


Bu sonuçla birlikte Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü puanını 43’e çıkardı ve grupta liderliğini nağmağlüp sürdürdü.Bu haftanın en karlı takımı ise yine Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü oldu. Grupta bu hafta birbirinden önemli müsabakalar oynandı. Cevizli-Rumeli İdman Yurdu maçı 2-2 biterken,Yenidoğan Güneş- Bezirganbahçe maçı ise golsüz sona erdi.


Bu sonuçlarla oluşan puan durumu 
1.Nilüfer Gökay 44, 2.Rumeli İdman Yurdu 39, 3.Bezirganbahçe 38, 4.Yenidoğan Güneş 35, 5.Cevizli 33


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...