Çarşamba, Haziran 29, 2011

"Mutlu sona biz ulaşacağız"

Usta gazeteci Erol Eftekin ve ekibimizden Bolkan Kara, Tek Rumeli TV izleyicileri için, U-16 Türkiye şampiyonasında final grubuna kalan İstanbul ekibi Gaziosmanpaşaspor’un başarılı Teknik Adamları, Ercan Serbest ve Abbas Yaşar ile röportaj yaptılar.


Unvanımızı koruyacağız

U-16 Türkiye şampiyonası 2. tur, İstanbul elemelerinde üçte, üç yaparak Türkiye şampiyonasında son 4 takım arasına girmeyi başaran Gaziosmanpaşa, geçen sezon kazandığı Türkiye şampiyonu unvanını, bu sezonda sürdürmek istiyor. Gaziosmanpaşaspor alt yapı sorumlusu Ercan Serbest ve Antrenör Abbas Yaşar, futbolculara büyük güven duyduklarını belirterek, “İnşaallah mutlu sona biz ulaşacağız” dediler.

U-16 Türkiye şampiyonası 2. tur, İstanbul elemelerinde başarılı maçlar çıkaran ve son dört takım arasına kalan Gaziosmanpaşa, geçen sezon kazandığı Türkiye şampiyonu unvanını, bu sezon da sürdürmek istiyor.

Türkiye Şampiyonası için ter dökecek olan Yeşil Kırmızılı ekibin genç yetenekleri, Sedat Balkanlı tesislerinde yaptığı idmanlardaki hırslarıyla teknik heyetin gözüne girmek için kıyasıya mücadele veriyorlar.

Gaziosmanpaşaspor Altyapı sorumlusu Ercan Serbest ve U-16 takımı Antrenörü Abbas Yaşar nezaretinde çalışmalarına hız veren Gaziosmanpaşaspor A takımın iskeletini oluşturacak olan U-16 takımını Dikilitaş, Ankara Bugsaş ve Sivas Telekom gibi güçlü rakipler bekliyor.

Gruptan çıkacaklarına olan inançlarının da tam olduğunu ifade eden başarılı Teknik Adamlar Ercan Serbest ve Abbas Yaşar Türkiye şampiyonasında Gaziosmanpaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

HABER VE FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN
VE BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.