Çarşamba, Haziran 29, 2011

Köşe: Beylikdüzüspor sahipsiz mi kalıyor?




Yıllardır Beylikdüzü’ne sportif anlamda hizmet veren Beylikdüzüspor’a cumartesi günü yapılması gereken genel kurulda sahip çıkan bile olmadı. Üç kez 3. ligin kapısından dönen, profesyonel lige çıkmak için büyük avantaj elde eden fakat ilgisizlik ve isteksizlik, camiayı bu günlere kadar getirdi. İstanbul’da birçok takımın çıkabilmek için can attığı Bölgesel Amatör Lig'de ilgisiz alakasız kalan Beylikdüzüspor’a kimler sahiplenecek herkes merakla beklemeye çekildi. 


Sözde İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olmaya aday gösterilen Beylikdüzü’nde sportif faaliyetlere yakın olacak bir kişi mi yok merak ediyorum. Yani Cumartesi günü Tayfun Şen, adaylığını koymaz, “Ben de yokum artık” derse bu Beylikdüzüspor’un akıbeti ne olacak inanınki düşünmek bile istemiyorum. 


Belediyenin tutumu önemli
Bölgede bütün takımlar transferlerini yapmaya devam ederken Beylikdüzüspor’da yaprağın bile kıpırdamaması, kafalarda bir sürü soru işareti bırakıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un Beylikdüzüspor’a bakış açısının nasıl olacağı, destek olup olmayacağı ise ayrı bir soru işareti olarak gösteriliyor. Oysa bu camiaya destek olmak ve Beylikdüzüspor’un adının daha çok duyulması için çaba sarf edilmesi beklenirken, ilgisizlik herkesin boynunu bükmüş gözüküyor. 


Telefonla ulaştığım Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Tayfun Şen’in kelimeler ağzına kitlenmiş bir söz bile edememesi, beni bile üzdü. Bizler yıllardan beri başarılarını yazmaya alıştığımız Beylikdüzüspor’un bu sezon başarısızlığını mı yazacağız bekleyip göreceğiz. 


Ben şunu söylemek istiyorum, Beylikdüzü’nde yaşayan iş adamları ve spor kulübüne ilgi duyan herkesin bu güzide camiaya destek olması için tek yürek olmalarını bekliyorum. Eğer bu camiaya bir el atar, elinizi taşın altına koyarsanız, hem başkan adayı bulunur, hem de başarıyla doğru Beylikdüzüspor yine yelken açmış olur. Cumartesi gününe daha çok var ve bu çağrıya kulak verenlerle genel kurulda görüşmek üzere hoşça kalın.


YAZI: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

paraları harvurup harman savunurken düşünmeyenlerinde hazin sonu böyle olacak....

Amaç Şenozan dedi ki...

Hemm sporla siyaset bir arada olmasın diyorsunuz hem Beylikdüzü Belediye Başkanının bakışı nasıl olacak diye medet umuyorsunuz.Biz Levent Kulübü olarak onlarca senedir belediyeden 1 kuruş yardım görmüyoruz biz nasıl kulübümüzü ayakta tutuyoruz?ÇOK AÇIK SÖYLÜYORUM SPORLA SİYASETİ BİR ARADA YÜRÜTMEK ŞEREFSİZLİKTİR NAMUSSUZLUKTUR..Beylükdüzü kulübünü örnek verdiğiniz için söylüyorum,bu kulübün başkanı ve yöneticileri biraz ceplerinden 300 400 milyar harcasınlar bakalım da spora ne kadar destek çıktıkları apaçık ortaya çıksın!artık belediyelerden medet ummayı bıraksın insanlar da biraz ceplerinden versinler!oradan buradan buldukları parayla kendi reklamlarını yapmasınlar!Zor gelir değil mi?
Saygılar.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...