Salı, Haziran 28, 2011

Kadir Akbulut Çatalca’da imzaya kaldı

İki sezondur Silivrispor’un Teknik Direktörlüğünü yapan tecrübeli teknik adam Kadir Akbulut Çatalcaspor’a Cuma günü imza atacak.
Yeni sezonda bir üst lig için takım kuracak olan Çatalcaspor, Kadir Akbulut ile anlaşarak çıkış yapmak istiyor. Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Çatalca takımı yeni sezonda hedeflediği Bölgesel Amatör Lig için takımı taşıyacak tek ismin Kadir Akbulut olduğu ve kendisine sınırsız yetki verileceği bildirildi.
HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Benim için değeri asla tartışılmaz olan büyük hocama Çatalcaspor'da başarılar dilerim. İnanıyorum ki yeni görevinde başarılı olacaktır. Çatalcaspor bana göre alabileceği en yerinde kararı almıştır. BAL'da Silivrispormuyum, SAL'da ise Çatalcasporluyum artık.
Engin AKIN

Adsız dedi ki...

sen de bi öyle bi böyle engin:D hem salla hem büyük hoca olsun:D

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun kadir hocam hem futbolculuk hem de hocalığındaki başarıların ortadadır. inanıyorum ki efendiliğinle ve tecrübenle silivride olduğu gibi çatalcada da aynı başarıyı devam ettirip bal ligine çıkacaksınız. değerinizin farkında olamayıp sonradan acemice pişman olanlar son maça son saniyeye kadar silivride ecel terleri dökenler de başarılarınıza bir kere daha bu sezon şahit olacaklardır. sonsuz başarılar

Adsız dedi ki...

silivri patlar bu sene küme dusmezse iyi

Çatalcalı Aslanlar dedi ki...

Engin Akın Çok Teşekkür Ederiz .
Bu Sene Allah Kısmet Ederse Kadir Akbulut'la BAL'dayız.
Hayırlı Uğurlu Olsun.

ÇATALCALI ASLANLAR !

Adsız dedi ki...

kadir hoca sen bi bala çıkarama bizi o zaman çatalcada yangın olur hocaa

Adsız dedi ki...

ne saçma bi yorum geçen senelerde çıkamadık da biyer mi yandı ? insanları baskı altına almayı bırakıp destek versek belki bi kaç lig atlıycaz ama daha bismillah diyin önce.insanlar burda amatör futbola çatalcaya katkı yapmak biyerlere getirmek için uğraşıyolar

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.