Çarşamba, Haziran 29, 2011

İstanbulspor AŞ, 11 Temmuz’da çalışmalara başlıyor




Spor Toto 3. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen İstanbulspor AŞ, yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz’da start veriyor. Çatalca yolu üzeri Büyükçekmece Tepecik’teki yeni tesislerinde toplanacak olan futbolcular, ilk idmanı Teknik Direktör Erdal Alpaslan gözetiminde Florya Atatürk Ormanı'nda yapacak. Kamp dönüşüne kadar Tepecik’teki tesislerinde idman yapmayacak olan sarı-Siyahlılar, saha zemininin hazır olmadığından kampa gidene kadar çalışmalarını ormanda sürdürecek. Yozgat veya Nevşehir’de kamp yapacak olan İstanbulspor, iç ve dış transferde imza törenini de 9 Temmuz’a kadar tamamlamayı amaçlıyor. 


Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu, takım olarak bu sezon iddialı bir şekilde sezona gireceklerini söyledi. Sarıalioğlu transferler hakkında şu sözlerine yer verdi, “Şu ana kadar iç transferde istediğimiz isimlerin tamamı ile anlaştık ve dış transferde de görüştüğümüz isimlerle de son aşamaya geldik. En kısa sürede transferi tamamlayıp, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başlayacağız. İlk etap hazırlıklarımızı ormanda yapıp burada bulunan sahaya girmeyeceğiz çünkü zemin tam oturmadı bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Kamp dönüşü saha zemini hazır hale gelecek ve lig için çalışmaları kendi öz tesislerimizde yapacağız” dedi.


“Türkiye'de bir ilki başardık”
İstanbulspor Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu, Türkiye de bir ilke imzalarını koyduklarını söyledi. Bu imzanın tesis bazında olduğunu söyleyen başkan Sarıalioğlu, şunları söyledi: “Türkiye’de kendi öz malı olan ve tesise sahip hiçbir kulüp yok, buna iddia edebilirim. Birçok kulübün kaldığı tesisler ya kiralık ya da belediyelerin yeridir. Bugün bakıldığında yıllardır göçebe gibi dolaşan İstanbulspor, artık kendi öz malı olan tesislerinde çalışacak. Tabusu İstanbulspor’un üzerine olan bu tesiste büyük başarılara imzamızı atmış olacağız. Öyle iddia ediyorum ki, bu tesiste birçok şampiyonlar yetişecek ve Türk futboluna imzalarını koymuş olacaklar. Bu güzellikte yer almak ve Türk futboluna böylesine güzel tesisler kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Diğer kulüplerimizin de böyle kendine ait öz malı olan tesislere kavuşmaları için duacı olacağız.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

peki futbol okularınız acılıyorr semtlerde bunlardan haberınız varmı

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.