Pazar, Haziran 26, 2011

İstanbul Sivas'in zirve takibi sürüyor.2-0

İSTANBUL SİVAS: 2 ÇAYIRBAŞI ÖZKAN : 0

İstanbul 2.Amatör Küme 11.Grupta 18.hafta mücadelesinde Bağcılar Mahmutbey Sahasında İstanbul Sivas'in rakibi Çayırbaşı Özkan oldu. Ligin son 4 haftasına girilirken İstanbul Sivas rakibinin 3 puan gerisindeydi.Son derece zevkli geçen müsabakayı ev sahibi İstanbul Sivas ,Çayırbaşı Özkan'ı 2-0 yenerek rakibiyle birlikte 33 puan ulaşarak üstteki takımlara biraz daha yaklaştı.



Müsabakaya her iki takımda kontrollu bir oyun oynarak başladı.İstanbul Sivas özelikle İdris,Hamza,Hikmet'le girdiği pozisyonları değerlendiremedi.Bu pozisyonlar Çayırbaşı Özkan kalecisi yaptığı kurtarışlar pozisyonların gol olmasını önledi.



Çayırbaşı Özkan'da zaman zaman etkili olduğu dakikalar oldu,özellikle 2 net fırsattı kullanamadı. 19.dakikada İstanbul Sivas Hamza'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı başka gol olmayınca ev sahibi İstanbul Sivas soyunma odasına 1-0 önde girdi.



İkinci yarı skorun avantajını korumak isteyen İstanbul Sivas kontra ataklarla Çayırbaşı Özkan ceza alanında pozisyon üretmek istedi. Beraberlik golünü bulmaya çalışan Çayırbaşı Özkan defansta açıklar verdi ve bu pozisyonlardan birinde İdris attığı golle skoru 2-0 getirdi. Müsabakada başka gol olmayınca İstanbul Sivas evinde rakibini 2-0 mağlup etti.


Müsabaka sonunda Yerel Futbol Sitesine açıklamada bulunan İstanbul Sivas'in genel kaptanı Osman Akın, çok şansız bir sezon geçirdikleri ve sakatlıkların aynı zamanda cezalı oyuncuların çok olduğunu belirtti.Ama bu gruptan çıkmak için ligin son maçına kadar mücadelemiz sürecek dedi.


HABER : Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Zirve takibi mi zirve iddiası mı var bunların :)

Adsız dedi ki...

özkansporun 4 adamı yoktu malesef sakatlar ve cezalar fılan.ama olsun serefımızle buraya kadar geldik yazık oldu saglık olsun.son hafataya kadar sansımızı denicez olursa olur.

Adsız dedi ki...

son hafta paşa engeline takılmayın sizi bekliyorlar unutmayın...

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...