Çarşamba, Haziran 15, 2011

İkinci Aslıhan dönemi başlıyor


Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Fener’de yönetim kurulu geçtiğimiz dönem takımın başında olan Tekin Aslıhan ile bütün konularda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Silivri’yi geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de temsil ederek başarılı sonuçlar alan Fenerköyspor yeni sezonda takımın teknik patronu olarak Tekin Aslıhan ile anlaşmaya vardı. 

Fenerköyspor Asbaşkanı Doğan Özkoç yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme 1. Grup’ta mücadelemizi verdik. Grubumuzda şampiyon olarak finallere gittik. Finallerde ise kaleci sorunları yaşadık, yine de ilk kez katıldığımız bu ligde çok iyi mücadele ederek bir üst ligi kıl payı kaçırdık. Yeni sezonda ise kadromuzun iskeletini koruyarak gerekli yerlere nokta transferler yapacağız. Başlayacak olan sezonda Tekin hocamızla devam kararı aldık. Hocamızın vereceği raporlar doğrultusunda gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

15 TEMMUZ’DA TOP BAŞI YAPILIYOR

15 Eylül’de başlaması planlanan Süper Amatör Küme mücadeleleri öncesinde takımın başına getirilen Tekin Aslıhan yaptığı açıklamada; Yönetimimiz ile bir sorun yaşamadık. Anlaşmamız kısa vadeli değildi zaten. Fener’de uzun soluklu projeler üretiyoruz. Bu sezon kurduğumuz altyapılarımız yeni olmalarına rağmen başarılı sonuçlara imza atmışlardır. Özellikle U 13 takımımız Silivri’nin altyapısı en köklü kulüpleri ile yarışır durumdadır. İyi bir jenerasyon yakaladığımızı düşünüyorum.
Silivri’de iyi bir potansiyel var bunu kullanmak gerekli. Hemen her kategoride oyuncu bulmak mümkün. Gençleri iyi eğiterek gelecekte A takım düzeyinde oldukça faydalı olacaklarına inanıyorum. Fenerköyspor’da ise yeni sezonda yine iddialı olacağız. Bir aksilik çıkmaması halinde yeni sezonun ilk idmanını 15 Temmuz’da yapmayı planlıyoruz. Ligin kesin başlama tarihine kadar da kadromuz şekillenmiş olur. Kamp döneminde ise ideal kadromuzla yola çıkacağız. Geçen sezonki takımın iskeletini koruyup yeni sezon için nokta transferler yapacağız” dedi.

HABER & RESİM : ENGİN AKIN

6 yorum:

Adsız dedi ki...

15 eylül perşembeye geliyor süper amatör bayramdan sonra başlar 3-4 eylül veya 10-11 eylül

Adsız dedi ki...

nasıl anlaşılmış bu hocayla anlamıyorum playoflarda oynann futbol ortada yazık 1 seneyi daha kacırdı fenerköy

Adsız dedi ki...

aynen bence de fenerköy yanlış yaptı daha iyi bir hocayla anlaşılabilirdi aynı hataya düşecek

Adsız dedi ki...

tekın hocama hayırlı olsun.. hocam ıns bu sene daha basarılı olursun hocama en ıyısı yakışır EREN

Adsız dedi ki...

fenerköy asbaşkanı "bir üst ligi kıl payı kaçırdık" diyor.
16 takımın katıldığı SAL play off ta 12. olup nasıl kılpayı kaçırdılar?
(BAL a çıkan son takımın 25 puanı var abiler de topu topu 17 puan toplamışlar ve kılpayı kaçırmışlar. ne kılmış amma :)))

Adsız dedi ki...

asbaşkan sanırım bu işlerden bihaber kılpayı kaçıran takım 8.Levent ve 9.Halide Edip Adıvar asbaşgaaaan:D leventli misin halideedipli mi açıkla asbaşgaaaan puahahah

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...