Perşembe, Haziran 30, 2011

İstanbul Amatörlerinin yeni Başkanı Ali DÜŞMEZ!



İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Olağan Genel Kurul’unda Sayın Ali DÜŞMEZ, rakibi Sayın M. Sait Yücel karşısında seçimi kazandı. 

Ali DÜŞMEZ, delegelerden toplam 508 oy alırken, M. Sait Yücel de 334 oy aldı. Seçimde 5 oy da geçersiz sayıldı. Bu sonuçla İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ oldu. 

Yeni Başkanı ve ekibini kutluyor, yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Ayrıca, birçok soruna rağmen görevini büyük bir sorumluluk bilinci içinde şevkle yapan ve İstanbul Amatör Futboluna yıllarca özveriyle hizmet eden Sayın M. Sait Yücel'e de sitemiz adına teşekkür ediyoruz.


YEREL FUTBOL SİTESİ  

32 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Sayın Sait YÜCEL'e vede Sayın Ali DÜŞMEZ'e başarılar diler , her iki isimden önce kazananın İstanbul olmasını temenni ederim.

Adsız dedi ki...

izmir karşıyaka kulüpler birliği ile ankara keçiören kulüpler birliği de "ali düşmez " dedi.
yerel futbol editörleri yazmadan önce ben yazayım dedim..

Adsız dedi ki...

tüm amatör camiaya hayırlı olsun..oylamada son durum nedir?

Adsız dedi ki...

Ahmet Karaman,Mehmet Şenozan,Mustafa Saral,Seyit Ateş,Ufuk Tatar. Ali Düşmez kazanırsa bu isimlerin isim ağırlığından kazanır

aslan dedi ki...

aynen burak abi haklısın.önceki yorum yapan adsız arkadaş keşke adınıda yazsaydın tanısaydık seni..

Adsız dedi ki...

bu isimler iyi hoş da 500 amatör kulüp var hepsinden 3 delege olsa 1500 oy eder katılım düşük olmuş ali düşmezin listesinde tuttuğum adamlar ahmet başkan,mehmet şenozan,ayhan bölükbaşı,ali tanrıyaşükür gerisi eh işte

Adsız dedi ki...

847 oy kullanılmış seçimde dendiği gibi binlerce değilmiş bin kişi orda boş boş geziniyodu demek ki

Adsız dedi ki...

izmir karşıyaka kulüpler birliğine ve ankara keçiören kulüpler birliği başkanlarının yüreğine sağlık beraber yürümüştük bu yollarda sıra gelmişti başkanlığa oda oldu :)
EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMIZLA

KAĞITHANE KULÜPLER BİRLİĞİ

Adsız dedi ki...

sayın burak kurtuluş,
ufacık bir ironiye karşı kullandığınız sözcükle kendi kendinizle ( veya yayın ilkelerinizle) çelişmiyormusunuz.
o sözcüğü yorum yazanlardan biri kullansa o yorumu aynen yayınlarmısınız?

Adsız dedi ki...

sayın arkadaşlar siteye +18 den küçük kardeşlerimizde ziyaret ediyor lütfen ağzımızdan çıkanı bilelim müstehcen sözlerden kaçınalım örnek olalım

Adsız dedi ki...

siyaset,adamsendecilik,yapmacık politika amatör sporumuzu özellikle amatör futbolu ve dürüstlüğü yendi yazıklar olsun

Burak Kurtulus dedi ki...

Ufacık bir ironi dediğiniz sizin gördüğünüz kisimdir sadece. Kuştepe haberinden sonra, Erol Özbek'i dogrudan hedef alan yorumları engelliyoruz diye yemediğimiz küfür kalmadı. Tarafimıza yapılan hakaretler size yapılsa siz ne yapardınız? Ben yine o seviyeye inmeden kısa kestim. Ayrıca Erol Özbek'e Menejer diye küfür edenler, bu isin bu adamın ekmek parası olduğunu bilmezler mı? Neden Ahmet Bulut'a ya da Saffet Sancaklı veya Juan Figer'e sallamazlar? Erol'un sucu amatorlerle calışması mıdır?

Adsız dedi ki...

ali düşmez e başarılar dileriz mecidiyeköylüler.....

TitAnLAR.. dedi ki...

Sait Yücel bey'e Hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek lazımdır.

Ali düşmez beyi tebrik etmek.
ama herkez şunu Bilmeli siyaset yada yapmacık politikada olsa demokratik yöntemlerle bu sonuç alınmıştır ve Ali düşmez bey vazifesini yapmaz ise onu bugün seçen kulüpler ordan indirmeyide bilir ! paniğe gerek yok ;)

Adsız dedi ki...

sayın burak kurtuluş,
türkçede "gavura kızıp oruç bozmak" diye bir deyim vardır.
başkalarından küfür yedik diye benim yaptığım o masum espriye o sözcükle cevap vermeniz bana yukarıdaki deyimi hatırlattı.
ayrıca konumuzun menecer erol ile ilgisi (!) de ilginç yani..

Adsız dedi ki...

ali düşmez çalışmazsa her kulübe senelik örneğin süper amatördekilere 50 milyar,1.amatördekilere 20 milyar,2.amatördekilere 10 milyar gibi sembolik cüzi bir para vermezse onu söve söve kovalamayı da biliriz adam her kulübe nakit para sözü verdi yapacak

Burak Kurtuluş dedi ki...

kusura bakmayın, üst, üste adsız olarak 3 defa küfür yedikten sonra biraz afallayıp sap ile samanı karıştırdık. Yoksa sizinle alakalı bir durum değil tabi.

Adsız dedi ki...

Mükemmel bir demokratik seçim , yapıldı Olipiyatevinde, İstanbul Amatörlerinin barış günü gibi idi, konuşmalar, mesajlar damga vurdu,(1-2 kişi hariç) Başkanlar ı tebrik ediyor, yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyoruz..
GÜZELCESPOR TARAFTARLARI

Adsız dedi ki...

yeni başkan ve üyeler amatör futbola ne gibi katkı yapacak bir plan proğramları varmı?bence en büyük eksik amatörlerin kaynakları paraları yok serbest giriş katarları ellerinden yıllar önce alındı açıklasınlarda bizde bilelim-since1952.

Adsız dedi ki...

bekleyip göreceğiz.

Adsız dedi ki...

rezil bir seçim oldu kıro doluydu etraf

cindo dedi ki...

Tüm engellemelere rağmen kazasız,belasız sonuçlanan demokratik ve kararlı bir ekibin başarısı.Ali DÜŞMEZ ve ekibini kutluyorum.İnşallah hayırlı hizmetler yapılacaktır.

Adsız dedi ki...

Tüm sporseverlere merhaba.
Bugün yapılan İASKF. seçimi sonucunda seçimden katılım sağlayan 847 delegenin 508 inin oyunu alarak seçimi kazanma başarısını gösteren Sn. Ali DÜŞMEZ ve ekibini tebrik ediyorum.Giymiş oldukları bu gömleği başarıyla taşımalarını ve seçimde anlatmış olduğu projelerle vermiş olduğu tahhütleri yerine getirir.

Burada bir parantezde oyumu verdiğim Sait YÜCEL ve ekibine olacak.Yapmış oldukları hata yüzünden seçimi kaybettiler.Nedir bu hata derseniz.Kongrenin yapılacağı tarih olarak 7 Temmuz gününü söylemeleri yüzünden kongre delegelerinin büyük bir bölümü kongreye katılamadı.
Hesap kitap ortada kongrede seçimi kazanan ekibin oyu 508 katılım sağlamayanların sayısı ise 700 ün üzerinde.Bilmem anlatabildimmi.
Sait YÜCEL ve ekibine şimdiye kadar vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.
Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim.Divan olarak konuşma yapması için kürsüye çıkıp söz hakkı verdikleri kişilere yapılan saldırılar sonucunda ,kürsüdeki konuşmacıyı savunacakları yerde konuşmasını bitirmesi için telkinde bulundular.Buda divana yakışmadı.Hele hele yıllarını bu camiaya adamış bir duayene karşı.
Sözlerimi bitirirken seçimlerin Tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulunarak hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Saygılarımla.

Ali Rıza KOÇYİĞİT.

Adsız dedi ki...

Arkadaslar bugun oy kullanmaya gelen herkese tesekkur ederim.Herkes inandigi ugurda sahip cikti.Ali DUSMEZ baskanima hayirli ugurlu olmasinini diliyorum.Bugun kazanan sadece Ali baskan ve yonetimi degil,amator futbol kazandi diyorum.
Tansu Acabey

Adsız dedi ki...

geçen sefer ali düşmezin mahkemeye taşıdığı ve herşeyi tıkadığı gibi bu sefer de sait yücel mi mahkemeye taşısın?hicap duydum bu seçim sonuçlarından Allah islah etsin ee yeni yönetim şimdi pamuk eller cebe.Bu sezon her süper amatör takımına kaçar milyar para vereceksiniz desteklemek için?Yalan söylediyseniz zaten ağustos sonuna kadar belli olur ve eylülün ikinci haftası da bu delege sizi postalar!

Adsız dedi ki...

İASKFye kayıtlı 503 spor kulübü var.3er delegeden 503*3=1509 oy eder.40 tane de doğal delege var onları da dahil edersek 1549 delege eder.Bu seçimde 847 oy kullanılmış.Aslında bu demek oluyor ki 1509-847= tam tamına 662 kişi oy kullanmamış kimse bunu söylemiyor.Bu 662 kişi belki de seçimin kaderini etkiledi.Alah bu 662 kişiyi bildiği gibi yapsın! sonra da şikayet ederler!Ey Vatandaş ilk önce oyunu kullanacaksın ki şikayet etmeye hakkın olsun!

Adsız dedi ki...

sahte oylarla genel kurul yapanlar cezasını buldular....adalet önündede hesap wereceksin sait başkan....köylü tosun...

Adsız dedi ki...

sait başkana sahte oy pusulası kullanıyor diye iftira atanlara uzuluyorum.Seçim sonucuda hayırlı olmayacaktır.Umarım Sait bey sogumaz ve bırdahakı secım adaylıgını tekrar koyar

Adsız dedi ki...

adsız arkadaş sait yücele söylenen ve yakıştırılan sözlerin doğru olup olmadığını nerden biliyorsun sen onun yanında isen sende onun gibisin yok başka yerlerden duydunsan karşı tarafıda dinleyip ona göre yorum yapacaksın ki doğruyu bulasın sevgilerimle

Ataşehir Doğuş Spor | 1989 dedi ki...

Umarız her şey spor'un başlama noktası olan Amatörler için olur...

Adsız dedi ki...

Sayın ALİ DÜŞMEZ ve yönetimini canı gönülden tebrik ediyoruz.

İSTANBUL ALTİNORDU SPOR KULUBÜ YÖNETİM KURULU

Adsız dedi ki...

Kartal daki kulupler birliği secim de ALİ DÜŞMEZ i destekledi.14 kulüpten 13 U ALİ DUSMEZ DEDİ.peki ÇAVUŞOGLU SPOR KULÜBÜ BASKANİ Naser suleymanoglu ,secimde sait Yucel i desteklediklerini belirttikten sonra nasıl oluyorsa ALİ DÜŞMEZ diyerek tutarsız olabiliyor . Bu nasıl başkanlık ve adamlık .yazık hala böyle başkanlar var,,,

Kadir yeniay

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.