Salı, Haziran 07, 2011

Güneştepe Sahası hizmete açıldı



Yapımı tamamlanana Güneştepe Stadı, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman'ın da katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Törende ayrıca ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.


Güngören Belediyesi Güneştepe Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen ‘Amatör Spor Kulüplerine ve Okullara Spor Malzemesi Teslim Töreni’nin de konuşan Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, "Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların karşılığını kat ve kat alıyoruz. Önceleri spor yapacak alanlarımız kısıtlıydı. Şimdi yüzmeden, futbola, buz pateninden, basketbola kadar pek çok alanda yatırımlar yaptık. Şuan programı gerçekleştirdiğimiz Güneştepe Futbol Sahasını Amatör Spor Kulüplerimizin hizmetine açtık. Artık daha profesyonel sahalarda antreman yapıp, daha fazla güçlenecekler. Okullarımıza da Güngören Ligi kapsamında forma ve benzeri destekler sağlıyoruz. İlçemizi yurt genelinde başarıyla temsil ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güngören Kulüpler Birliği  Başkanı Cemal Hakan Ergin, Başkan Yücel Karaman'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken bir de plaket sundu.
Daha sonra malzemelerin dağıtımına geçildi. Törene ilgi çok büyüktü.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...