Cuma, Haziran 24, 2011

GOP Yeniköyspor Başkanı Altınbaş'tan açıklama



İstanbul 2. Amatör Lig’de oynanan ve sonrasında olaylar çıkan GOP Yeniköyspor-Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu SK karşılaşması sonrası konuk ekibin teknik direktörü Hasan Tanış’ın açıklamalarına ev sahibi ekipten yanıt geldi.
Kulüp Başkanı Gökmen Altınbaş’ın açıklamalarını, dokunmaksızın yayınlıyoruz:

Dün oynadığımız 17. hafta maçı ile ilgili yerel sitelerde çıkan haberlere cevap olarak konuşmak istiyorum dedi ve söyle devam etti. Öncelikle Yerel Futbol camiasına hiç yakışmayacak bir haber var biz maç günü olan olayları tasvip etmediğimizi kendi sitemizden yayınladığımız gibi N.GÖKAY antrenörü  HASAN TANIŞ ın şahsımı karalayarak haber yapıp YEREL FUTBOL sitesine yollaması ne kadar yakışıksız kalıyorsa yerelfutbol sitesininde bu haberi bizlerin adını kullanarak ve rakip takımın hocasının demeçleri ile yayınlaması bir o kadar çirkin bir davranıştır.Bugüne kadar bizlerde yerel futbol sitesine haber yollasakta kimseyi yada bir kulübü karalamadık.
YEREL FUTBOL camiasından bu çirkin haberi yayından kaldırmasını ve tek kişiden gelen bir haber ile camiaları başkanları karalamamsını istiyoruz.

Hasan TANIŞ a gelince sevgili hasan neden ilk maçta bize yaptıklarınızı aynı şekilde yerel futbol sitesine yollamadınız,oyuncunuz seçkinin oyun içinde yaptıklarını,taraftarın oyunculara ve tribündekilere yaptıklarını haber yapıp yollamadınız dün nasıl sizler üzüldüyseniz bizlerde 27 nisanda aynı şekilde üzüldük nitekim 27 nisanda takımımızdanda 2 arkadaşımızıda hastaneye kaldırmak zorunda kaldık.Aksini inkar ediyorsanız GOPAŞA HASTENESİ kayıtlarını incelebilirsizniz.Sahanıza misafir gelen takıma hoşgeldin demekten bile aciz bir haldeyken siz kim oluyorsunuzda benim ve takımım hakkında bu tarz haberler yapıyorsunuz.Dua edinki 26 numaralı oyuncum olayların önüne geçti siz bize Ayazağada nasıl ev sahipliği yaptıysanız bizde sizi aynı şekilde ağırladık içerlenecek ve takımımı, şahsımı karalayacak haberler yaparak nereye varacağınızıda ayrıca merak etmekteyim.

Son olarak sunuda söylemeliyimki eğer ilk maçta yaptıklarınızın hata olduğunun farkında olmasaydınız ilk maçta pislik yapan oyuncularınızla bu maça gelirdiniz gencecik coçukları bu maçta kullanmazdınız.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Başkanımızın söylemleri tamamen gerçektir.Sonuna kadar Başkanımızı destekliyoruz.

NİLÜFER GÖKAY S.K dedi ki...

GOP YENIKOY TAKIMININ BASKANINI KARALAMA DIYE BISEY YOKTUR BIZIM HOCAMIZ KARDEŞİMİZ HASAN TANIŞ MERT,CENTILMEN TUM RAKIPLERE KARSI IYI NIYETLI VE BIZLEREDE HERZAMAN OKUL TAKIMI OLDUGUMUZU TEKRARLAYAN BIR INSANDIR,,,SAYIN GÖKMEN ALTINBAŞ AMACIM OLMUS BİR OLAYI SUREKLI TEKRARLAMAK DEGIL 2 SEY SÖYLEYECEGIM BIRINCIS SUREKLI HIC BIR YETKİLİ İLKMACTA BİZE HOSGELDINIZ DEMEDI DIYORSUNUZ HOCAMIZ SOYUNMA ODASINA GELIP HOSGELDINIZ VE BIR ISTEDIGINIZ EKSIGNIZ VARMI DİYE SORMADIMI, 2 NCI VE SON OLARAK SIZLER YANINIZDA 15 16 YASINDA COCUKLARI ALARAK TRIBUNDE SOVEREK,SAHAYA TORPIL ATARAK MACIN SONLARINA DOGRU SOYUNMA ODASINA VURUN VURUN DIYE BAGIRARAK EN SONUNDADA BIZLERE SOVEREK YOL KENARINDA YURUMEDINIMIZ...EGER SIZ GERCEKTEN BUNLARI BEN YAPMADIM DIYEBILIYORSANIZ BIZ KLUB OLRAK SIZDEN OZUR DILEYECEGI YOK YAPTIYSANIZ BIZIM YAPTGIMIZ HABER GERCEKLERDIR VE BU GERCEKLER MALESEF ACIDIR SIZDE BU ACININ ICINDE BASROLDESINIZ NE OLURSA OLSUN AMIGO GIBI DAVRANMAK HIC BIR KLUB BASKANINA YAKISMAZ..SON OLARAKTA YASANANLAR OLDU BITTI BUNDAN SONRA BU TATSIZ OLAYLA SADECE ACI BIR HATIRA OLARAK KALCAKTIR VEDE BIZIM SIZINLE BIR DAHA SPORTIF ANLAMDA ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ÜST LİĞDE OYNACAGIMIZ ICINDE KARŞILASMA SANSIMIZ YOKTUR SIZE VE GOP YENİKOY TAKIMINA ÖNUMUZDE SEOZN 2 AMATOR LIGINDE SONSUZ BASARILAR DİLEYEREK BU YILIN TECRÜBE OLMASINI DILIYORUZ...

Adsız dedi ki...

ne yani başkan şimdi burda bütün suç yerel futbol siesinin mi. Oldu 3 puanı elimizden yerel futbol sitesi aldı deseydin utanmadan. Ayıp bir başka kulüple varsa sıkıntınız sorunları onlarla halledin her kulübe eşit davranıyor yerel futbol. bu açıklamanızdan dolayı sizi kınıyorum.

Yerel futbol üyesi

Adsız dedi ki...

mağlıbiyeti kaldıramayan beraberliği hazmedemeyip kime saldıracağını şaşıran bir insan nasıl olurda bir klüp başkanı olabilir sadece taraftar olarak kalmalıymış demekki yerel futbol ekibine başarılar..

Adsız dedi ki...

Vay be klüp başkanı çıkıyor ve direk olarak diyor ki deplasmanda pislik yapana daha beterini yaparız. Ey başkan ben onca senedir amatör futbolun içindeyim hiç bir başkanın bu tür düşüncede olduğunu görmedim. Siz kendinizi biraz geliştirin öyle o koltuğa oturun.

Efkan dedi ki...

Çirkin davranış nedir?

- Nilüfer Gökay SK'nın teknik direktörü "Benim bir diyeceğim var, onu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" dediğinde, bunu yayınlamamak çirkin bir davranıştır!
- GOP Yeniköy Kulübü "Biz yanıt vermek istiyoruz" dediğinde yayınlamamak çirkin bir davranıştır.

Bunun aksiyse haberciliktir. Ve haberciliği çirkin davranış olarak nitelendirmek çirkin bir davranıştır.

Saygılarımla

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...