Çarşamba, Haziran 29, 2011

Eyüboğlu: Altyapıya yöneleceğiz




Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Tepecikspor’da Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Altyapıya gerekli eğilimi göstermeye devam edeceklerini söyledi. Altyapının başında Antrenör Fatih Türkan ile yola devam edeceklerini söyleyen Eyüboğlu, bu birlikteliğin devam etmesi ve gelecekte A takıma buradan birçok oyuncunun kazandırılacağını söyledi. 


U-19 Takımından Şu anda dört oyuncuyu Profesyonel yapıp A takım kadrosuna kazandırmak için çalışmalar yapıldığını söyleyen Eyüboğlu, birkaç güne kalmaz bu oyuncuları çağırıp gerekli görüşmeleri yapacaklarını ifade etti. Altyapı Antrenörü Fatih Türkkan ile de Lig içerisinde sık sık görüştüklerini ve önerdiği isimleri Profesyonel yapacaklarını söyleyen Eyüboğlu, A takımlarının geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine genç olacağını fakat tecrübeli isimlerden oluşacağını dile getirdi. 


Gelecek vaat eden oyuncu sayısının çok olduğunu söyleyen Eyüboğlu, sözlerine şuyla devam etti: “Tepecikspor’un geleceğini garanti altına almak amacıyla yapılan çalışmaların meyvelerini verdiğini gözlemlemeye başladık. Şu an için dört oyuncuyu A takıma kazandıracağız fakat ilerleyen yıllarda bu sayı artarak tamamen öz evlatlarıyla ligde mücadele eden bir takım hüviyetine gireceğiz. Altyapıda Antrenörümüz Fatih Türkan ile yolumuza devam edeceğiz. Hocamızdan gerekli verimi aldığımıza inandığımız için yolumuza devam etme kararı verdik ve yeni sezonda daha başarılı bir altyapı beklemeye çekileceğiz. A takım ile ilgili de bu hafta görüşmeler için gerekli startı vermeyi amaçlıyoruz. 9 Temmuz’daki gecemizin ardından hem Altyapıdaki hem de şu ana kadar görüşülen isimlerle imzaları atıp 12 veya 14 Temmuz da da çalışmalara başlayacağız. Yeni sezonda hem A takım, hem de altyapıda söz sahibi olacağız.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.