Cumartesi, Haziran 25, 2011

Esenkent Gençlikspor, Orduspor'un pilot takımı oldu




Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Orduspor’un altyapılarını Türkiye genelinde güçlendirmek ve iyi futbolcuları seçerek kendi bünyesine kazandırmak amacıyla oluşturduğu futbol okullarından 5. Esenkent’te açıldı.


Orduspor ile Esenkent Gençlikspor arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, Esenkent Gençlikspor Kulübü Orduspor'un pilot takımı oldu. Tesisleri gezen Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen burada yapılacak çalışmaların her iki tarafa da hayırlı olmasını söyledi.


Buradan yetişen genç futbolcuların artık Orduspor'un da gözetiminde olduğu ve aşama kaydedenlerin Orduspor bünyesine alınacağı bildirildi. Bu arada Esenkent Gençlikspor Kulübü Sahası'nda hizmete giren Orduspor Futbol Akademisi Nedim Türkmen’in başlama vuruşuyla yapıldı. Esenkent Boğazköyspor yönetiminin de hazır bulunduğu açılışta Orduspor Futbol Akademisi'ne kayıt yaptıran sporcular arasında gösteri amaçlı bir maç yapıldı.


Açılışa Esenyurt Kulüpler Birliği, Orduspor yöneticileri, Ordu dernekleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı gözlenirken Orduspor Kulüp Başkanı Dr. Nedim Türkmen de açılışın başından sonuna kadar törende bulunarak Esenkent Boğazköyspor yöneticileri ve antrenör Fuat Cörüt’le fikir alışverişi yaptı.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.