Pazartesi, Haziran 27, 2011

Azimspor ile Özmurat dostluluğu.3-3

AZİMSPOR : 3 ÖZMURAT: 3

İstanbul 2.Amatör Küme 10.Grupta haftaya lider giren Azimspor ile yakın takipçisi Özmurat S.Kartal Stadı'nda kozlarını paylaştı. Taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği maçta skor her iki takıma da gidip geldi. 90 dakika sonunda ortaya 3-3'lük sonuç çıkarken Özmurat'ın 11 haftalık galibiyet serisi de son bulmuş oldu. 
 
Bu sonuçla haftanın yeni lideri Ferahevler olurken Azimspor ikinci, Özmurat da üçüncü sıraya düştü. Nefeslerin adeta kesilerek izlendiği maçta Özmurat'ın golleri Murat, Özer ve Mustafa, Azimspor'un gollerini de Ümit, Sercan ve Bilal attı.

2. dakikada kaleci Nezir'in uzun topuyla buluşan Azimspor kaptanı Bilal ayağının içiyle plase yaptı. Top az farkla auta gitti. 25. dakikada Azimsporlu Sergen topu filelerle buluştururken maçın orta hakemi Turgay Güzel bu pozisyonda yan hakemin de uyarısıyla ofsayt vererek golü iptal etti. 32. dakikada Özmuratsporlu Özer sol taraftan cezasahası içine topu ortaladı. Topu iyi takip eden Nihat'ın kafa vuruşu üst direkte patladı.

41. dakikada sol taraftan cezaalanı  içine giren kaptan Bilal ayağının dışıyla arkadaşı Ümit'e pas verdi. Bu oyuncunun plase vuruşunda top Özmurat filelerine gitti: 1-0. 44. dakikada savunmanın arkasına atılan topu iyi takip eden Özmuratsporlu Murat cezaalanı içinde topa çok sert vurdu. Top kaleci Nezir'in sağından filelerle buluştu: 1-1. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.


52. dakikada Azimsporlu kaptan Bilal cezaalanı içinde topu kaleye gönderdi. Top filelerle buluşmak üzereyle çizgi üzerinde dokunan takım arkadaşı Sercan topu tamamlayarak takımını bir kez daha öne geçiren isim oldu. 70. dakikada Azimspor'da Çağdaş cezaalanı içinden ortalanın topu ağlara yolladı. Ancak hakem bir kez daha ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı.



72. dakikada Özmuratspor sağ kanattan atak geliştirdi. Sağ kanattan ortalanan topu takip eden günün başarılı ismi Özer topu ağlara yollayarak karşılaşmada bir kez daha skora eşitlik getiren isim oldu: 2-2. 79. dakikada Çağdaş Özmurat cezaalanı içinde bir kez daha topu ağlara yolladı. Ancak karşılaşmanın orta hakemi ofsayt gerekçesiyle yine golü iptal etti.



84. dakikada ikinci yarıda oyuna giren Özmuratspor'dan Mustafa topu  ağlara yollayarak takımını ilk kez öne geçirdi: 3-2. 86. dakikada Azimspor'da günün başarılı ismi kaptan Bilal cezaalanı içine girdi. Şık vuruşunda top filelerle buluştu: 3-3.

Karşılaşmada başka gol olmayınca 90 dakika sonunda iki takım da sahadan 1'er puanla ayrılmak zorunda kaldı. Özmuratspor sahadan üzgün ayrılırken Azimspor da günün karlı takımı oldu. 
Stad: Sefaköy Kartal
Hakemler: Turgay Güzel , Caner Özkarel , Murat Mirak
Azimspor: Nezir ***, Melih *** (Çağdaş **), Sergen ***, Mahmut ***, Muharrem ***, Serkan ***, Erhan ***, Emre ***, Sercan ** (Ömer **), Bilal **, Ümit 6**(Emrah **)
Özmuratspor: Özgür **, Olcay **, Mesut ***, Murat ***, Gürkan ***, Hüsamettin ***, Resul ** (Mustafa ***), Muhammet ***, Nihat *** (Yavuz ***), Cihat ***, Özer ****
Goller: 41'Ümit, 44'Murat, 52'Sercan, 72'Özer, 81'Mustafa, 86'Bilal


HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.