Pazartesi, Haziran 27, 2011

Alia​ğaspor’un yeni başkanı Uğur Eren

Aliağa Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan ve mevcut Başkan Metin Timurhan'ın aday olmadığı olağanüstü kongreye tek liste ile gidildi.Mevcut Başkan Metin Timurhan,"Görev yaptığımız süreç içerisinde beraber çalıştığımız tüm yönetici arkadaşlarıma, Aliağaspor taraftarlarına, tüm sporcularımıza ve ailelerine, sponsorumuz Petkim AŞ’ye, kulübe destek veren herkese ve her zaman bizlerin yanında olarak destek veren Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür ediyorum. Görevi devralacak yeni arkadaşlarımada başarılar diliyorum"dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren'in tek aday olduğu seçimlerde göreve seçilen Uğur Eren,"Aliağaspor Kulübü faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarılı sonuçlar alarak marka bir kulüp haline gelmiştir. Bugüne kadar kulübe hizmet veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızla beraber Aliağaspor’u daha üst noktalara taşımak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Kongremize katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim"dedi.



Uğur Eren Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu;

Arkun Ünsal, Yüksel Ayyıldız, Tamer Karaman, Turgay Ceylan, Özkan Kaçar, Uğur Akyıldız. Denetim kurulu; Haydar Karaman, Yavuz Selim Altay, Nurullah Yalçın. Disiplin kurulu Mustafa Koç, Özcan Durmaz ve Yücel Laçinel’den oluştu.


HABER VE FOTO: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...