Çarşamba, Haziran 15, 2011

Albayrak şampiyon oldu

ALBAYRAKSPOR: 6 KAZIM KARABEKİR MEVLANA: 2
Sırma U-13 Lig 10. grupta Gaziosmanpaşa’nın iki temsicisinin karşı, karşıya geldiği maçta, Albayrak, Kazım Karabekir Mevlaspor’u kendi sahasında 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, Beşyüzevler’in 2 puan önünde şampiyon oldu.

13 Haziran 2011 Pazartesi günü, Albayrak Suni Çim Sahada oynanan Sırma U-13 Ligi, 10. grup müsabakasında Albayrak, Kazım Karabekir Mevlaspor karşısında, farklı skor ve iyi futboluyla adeta şov yaptı. Kazım Karabekir Mevlanaspor karşısında Albayrak’ın gollerini, Halil, Burak, Ali Samet, İsmail, Resul ve Yavuz kaydettiler. Karşılaşmaya sporcu velilerinin ilgisi üst düzeydi.

Albayrak Spor Kulübü U-13 Ligi Teknik Sorumlu Serkan Teke yaptığı açıklamada; Çocuklarımız bu mutluluğu fazlasıyla hak etti. Çok güçlü ekiplerin arasında grubu lider bitirdik. Ligin başından sonuna kadar iyi futbol oynayan, FAİR-PLAY ruhunu hiç unutmadan, kendilerini sürekli geliştirmeye çalışan bir ekip oluşturduk. Çocuklarımıza ışık olabildiysek ne mutlu bize. 2011 yılında alt yapıda tüm gruplarda şampiyon olarak (U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19) İstanbul’da rekor kırarak, Albayrak Spor Kulübünde bir ilk yaşadık. Başarımızdaki en önemli anahtar iyi bir ekip olmamızdır. (Antrenörlerimiz: Naki Yıldız, Hüseyin Sarıçan, Y.Faruk Aydın, Serkan Bülbül, Samet Temel ) tüm ekibimize ve Sayın Mehmet Günaydın’a teşekkür ederim.


HABER- FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...