Salı, Mayıs 31, 2011

Zeytinburnu Hürriyet daha gayretliydi.3-5

YENİGAYRET: 3 Z.HÜRRİYET: 5

İstanbul 2. Amatör Lig 8.Grup'ta orta sıralarda yer alan Yenigayretspor ile zirve mücadelesi veren Zeytinburnu Hürriyetspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaıştı. Konuk ekip karşılaşmayı 5-3 kazanarak zirve yarışındaki iddiasını devam ettirdi.


Maçın ilk tehlikeli atağında Çetin'in pası ile buluşan Ozan Şala ceza sahasına girip kaleci Ömer'i geçerek topu ağlara gönderdi 0-1.
23.dakikada ev sahibi ekip beraberliğe çok yaklaştı. Kullanılan serbest atışta Cafer'in kafa vuruşunu Samet kornere çeldi.
28.dakikada Mesut'un ortasında top boşta kaldı, topla buluşan Uras takımına beraberliği getirdi. Beraberlik golünden 5 dakika sonra Ozan Şala'nın ara pasında topla buluşan Çetin'in altı pasa ortasına dokunan Ozan Aydın skoru 1-2' ye getirdi.
Skor avantajını elinde tutmak isteyen konuk ekip Mesut'un golü ile şoke oldu. Ümit'in uzun pasına hareketlenen tecrübeli golcü Mesut omuzu ile topu önüne alıp rakibini geçerek kaleci Samet'in yanında topu ağlaa gönderdi 2-2 .


Bu pozisyonda konuk ekip teknik heyet ve futbolcuları Mesut'un topu kolu ile önüne aldığını iddia edip yoğun itiraz bulundular, ancak karar değişmedi.
İlk yarı bu skorla tamamlanacak sanılırken sahneye yine Ozan Şala ile Çetin ikilisi çıktı. Ozan Şala'nın ara pasında Çetin kaleci Ömer'in yanından topu ağlara gönderdi 2-3.
İkinci yarıda hız kesmeyen konuk ekip 55.dakikada penaltı kazandı. Ozan Şala'nın derinlemesine gönderdiği topa iyi hareketlenen Barış, Ömer'in müdahalesi ile yerde kaldı, maçın hakemi Cem Parlayan penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Ozan Şala geçti, vuruşunu Ömer uzak direğe uzanarak çıkarttı. Ancak maçın yardımcı hakemi Erdem Duvarcı orta hakemi Cem Parlayan'ı uyararak penaltı kullanılmadan ceza sahasına giren bir oyuncu olduğunu söyledi ve Ümit bu pozisyonda sarı kart gördü. Topun başına tekrardan geçen Ozan Şala farkı 2'ye çıkardı 2-4.

67.dakikada sol kanattan aldığı topla hızla ceza sahasına giren Ozan Aydın arka direkte günün başarılı ismi Ozan Şala'yı gördü.Usta ayak topu ağlara göndererek hat-trick yaptı 2-5.


Dakika 73'te Cem Parlayan beyaz noktayı ev sahibi için gösterdi, ceza sahasında Faruk, Bülent'in müdahalesi ile yerde kaldı. Kazanılan penaltıyı kaptan Mesut ağlara göndererek skoru 3-5'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip zirve yarışına devam dedi.

Ozan Şala kaldığı yerden

İki hafta önce Güney Yıldızı maçında kırmızı kart görerek geçen hafta oynamayan başarılı oyuncu bu hafta 1 asist, 3 gol ile maça damgasını vurdu ve gol sayısını 24'e çıkardı. Ev sahibi ekipte de tecrübeli golcü Mesut 1 asist, 2 gol ile takımını ayakta tutan isimdi.


Saha: Namık Sevik
Yenigayret:1-Ömer**2-Okan**3-Uğur**4-Cafer**5-Ümit**6-Can**(13-Mustafa*)7-Ercüment**8-Faruk**9-Onur**(15-Umut*)10-Mesut***11-Uras**(14-Doğan*)
Z.Hürriyet:1-Samet***2-Hüseyin***3-Hasan***4-Faysal***5-Osman***6-Murat***7-Barış***8-Berat***9-Çetin***10-Ozan Şala****11-Ozan***

HABER: ÖNER YIĞRIK & ERDEM SAĞOLAN

FOTOGRAF:ÖNER YIĞRIK

5 yorum:

Adsız dedi ki...

öle bi 10 numarası olan takım amatör liglerde maç kaybetmez. çok iyi yetenek tebrikler ozan şala

Adsız dedi ki...

ben çok futbocu izledim ama bu hürriyetsporun 10 numarası oynayan çocuk mükemmel bir yetenek .bu çocuk profosyonel liglerde olması lazım

Adsız dedi ki...

bırakın be abi ya hiçmi iyi topçu görmedik. bu kadar iyi amatör de ne işi var...

Adsız dedi ki...

golcünün kralı mesut duman gerisi yalan

Adsız dedi ki...

Z.Hürriyetin en önemli topçusu Sol Bek Abdülhey sakattı beyler onuda hesaba katın lütfen ..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.