Salı, Mayıs 31, 2011

Uşak Belediyespor camiası kenetlendi


27 yıldır Uşak 'ta futbol alt yapısını oluşturan ve Uşakspor'un kapanması ile Uşak futboluna hizmet veren, geçen iki yılda profesyonel ligin kapısından dönen Uşak Belediyespor gelecek sezon öncesi umutlu.

Kırmızı-Mavililer gelecek sezon aynı hataları tekrarlamamak için yıllarca Uşakspor ve Uşak Belediyespor formasını futbolcu olarak terleten, yönetici olarak hizmet veren Adil Özdemir, Özcan Doruk, Ali Osman Yüce, AyhanBaşakçı, Akın Kozak, Cemil Özteke, Ayhan Aytaç, Nadir Çalcı, Süleyman Okyay, Şahin Erkal, Vedat Gök, Ayhan Çakır, Şenol Yıldız, Mesut Peker, Oktay Alat ve Aşigolar Başkanı Yaşar Akyıldız Belediye-iş sendikası lokalinde bir araya gelerek Uşak Belediyespor etrafında şampiyonluk için kenetlendiler.

Bu isimler, yıllarca ekmeğini yedikleri ve gönül verdikleri takımları Uşak Belediyespor'u nasıl şampiyon yaparız konusunda fikir alışverişinde bulundular. ‘Uşak sevdalıları’, takımlarını her platformda yalnız bırakmayacaklarını, destek olacaklarını, Uşak Belediyesi bünyesinde çalışanlarında bu oluşumu desteklerini sağlayarak tek hedeflerinin Uşak Belediyespor'u şampiyon olarak 3.lige çıkartmak olduğunu belirttiler.

Bu isimler ilk olarak 2-5 Haziran tarihleri arasında Bursa'da oynanacak olan U-19 Türkiye Şampiyonası 2.kademe karşılaşması ve Eskişehir'de oynanacak olan U-16 Türkiye şampiyonası 1.kademe karşılaşmalarında takımlarını destekleyecekler.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...