Salı, Mayıs 31, 2011

Of-Hayrat Kültürspor zirve için

OF - HAYRAT KÜLTÜR: 3  ÇIKSALIN: 2
U-19/2 Lig’i 10. grupta zirve mücadelesi veren Of-Hayrat Kültürspor ile Çıksalınspor karşı karşıya geldi. 90 dakikada boyunca büyük bir çekişmeye sahne olan maçta tam 5 gol atıldı. Ev sahibi ekip 90. dakikada attığı galibiyet golüyle sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.


GOP Karayolları Öz Kartal Stadında oynanan maçta,  Gaziosmanpaşa temsilcisi Of-Hayrat Kültürspor ile Beyoğlu temsilcisi Çıksalınspor zirve yarışından kopmamak adına zevkli ve heyecanlı bir 90 dakika izlettiler.


Karşılaşmanın 20. dakikasında ev sahibi ekip Of-Hayrat Kültürspor Yunus’un attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip Çıksalınspor, bu gole 35. dakikada Samet ile cevap vererek skoru eşitledi. İlk yarı karşılıklı atılan 1'er golle 1-1 berabere sonuçlandı.


İkinci yarıda Of-Hayrat Kültürspor, Mesut’la bulduğu golle bir kez daha öne geçerek skoru 2-1 yaptı. Çıksalınspor yeniden Yasin’le eşitliği yakaladı ve skora denge getirdi.2-2

Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle berabere bitecek derken, Of-Hayrat Kültürspor, karşılaşmanın son dakikasında geliştirdiği atakta Kadir’in topu ağlarla buluşturması ile 3-2 öne geçti. Bu skor aynı zamanda karşılaşmanın da sonucu oldu.

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

o sahaya maç vereninde böyle cesur hakemler görevlendireninde ellerinden öpüyorum sütlüce sahasında teller sahaya yakın diye geçen sene maçlar oynanmıcaktı telleri genişlettiler lan bu sahada tel yok elini kolunu sallayan sahaya giriyo maç veriyosunuz boş beleş adamlar yönetirse amatörleri öyle olur top kontrolü bile yapılamayan sahaya maç veriosunuz imkan olmasa neyse dağ taş suni çim olmuş versenize güzel bi yere top oynayalım adam gibi

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...