Pazartesi, Mayıs 23, 2011

Küçükçekmecespor Basını unutmadı.

2010-2011 Futbol sezonunda Küçükçekmecesporu yağmur çamur demeden takip ederek okuyucularına haber servsi yaparak spor severleri haberdar eden Ulusal ve yerel Basına Küçükçekmecespor yönetimi kahvaltı verdi.

Büyükşehir Belediyesi Küçükçekmece Sosyal Tesislerindeki kahvaltıya Fotogol Gazetesinden Nazmi Alkış,Fanatik Gazetesin'den Ahmet Demirtaş,Keskin Bıçak Gazetesinden İbrahim Keskin,Kent Yaşam Gazetesinden Yılmaz Aktepe,Haberdar Gazetesinden İskender Kordu,İstanbul Haber Gazetesinden Yakup Yılmaz katılırken Tek Rumeli Tv den Mehmet Çelik ve Radikal Gazetesi ve Yerelfutbol.com yayın yönetmeni Efkan Bucak mazeretleri dolayısıyla katılmadılar.

Yeni sezonda TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan K.Çekmecespor’da forma giyme sırası gazetecilere geldi. Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun daha önce bürokratlara ve siyasilere yaptığı isimli formaları bu kez sezon boyunca K.Çekmecespor’u takip eden basın mensuplarına yaptırdı.

Küçükçekmecespor kulüp Başkanı Ahmet Kurşun bir sezon boyunca bizlerle yağmur,çamur deplasman demeden bizleri yanlız bırakmayan siz değerli Basın mensupları arkadaşlarıma bizleri yanlız bırakmayarak destek verdiğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.

Siz değerli Basındaki arkadaşlarımıza Kulübümzün 100.yıl anısına yaptırdığımzı Forma,Kıravat ve kaşkollarımızı hediye ederek teşekkürlerimi sunarım dedi.

Basın mensupları da Kurşun’a jestinden dolayı teşekkür ederek hatırlanmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.

HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...