Pazar, Mayıs 29, 2011

Hedefi olan Silivrispor 'Tonta' dedi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Silivrispor teknik direktör arayışlarına noktayı koydu. Önceki gün Başkan Mustafa Saral başkanlığında toplanan Silivrispor transfer komitesi teknik direktör konusunda son kararını vererek yeni sezonda takımı Mesut Tonta’ya teslim etme kararını aldı. 


Geçtiğimiz sezon takımın İdari Menajerliğini üstlenen ve ardından kalan son haftalarda takımın başına geçerek bir üst tura çıkmada büyük payı olan tecrübeli hoca Mesut Tonta ile anlaşmaya varıldığını transfer komitesi kamuoyuna duyurdu.


Silivrispor Kulübünden yapılan resmi olmayan açıklamaya göre Mesut Tonta tam yetkili olarak göreve atandı. Transfer komitesinin Mesut Tonta ile yaptığı ikili görüşmelerde Tonta’nın maddi konuları ikinci plana attığı, oyuncu transferleri içinde Mesut Tonta’nın vereceği raporların beklendiğini belirtti. 


Aykut Kocaman-Şenol Güneş modeli
Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamasında; “Günümüzde tüm büyük kulüpler kendi camialarından çıkardıkları hocalar ile yollarına devam etme kararları almış bulunmaktadırlar. Örneklendirecek olursak, Fenerbahçe kulübü Aykut Kocaman ile şampiyonluğa ulaştı, Trabzonspor ise Şenol Güneş ile eski özlenen başarılı günlerine tekrardan geri döndü. Galatasaray’da Fatih Terim ile anlaşarak geçmişte yaşanan büyük başarılar için hedef belirledi. Beşiktaş ise Tayfur Havutçu ile anlaştı. Şimdi ise geldiğimiz noktada Silivrispor için en iyi isim olarak biz transfer komitesi olarak Mesut Tonta’yı uygun gördük. Tonta Silivri’yi ve Silivrispor’u en iyi bilen isimdir. Hocamız tam yetkilidir” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...